ĐOKOVIĆ POSLE ROLAN GAROSA PROGOVORIO O KRAJU KARIJERE: Noletove reči koje svako mora da čuje!
Novak Đoković, Foto: EPA/ YOAN VALAT

UPLAŠIO NAS, ALI...

ĐOKOVIĆ POSLE ROLAN GAROSA PROGOVORIO O KRAJU KARIJERE: Noletove reči koje svako mora da čuje!

- Ušao sam u četvrtu deceniju života i mene, Nadala, a pogotovo Federera, mnogo puta su penzionisali - rekao je

Objavljeno: 11:27h

Naјbolji srpski teniser i sportista u globalu Novak Đoković ističe da još nije rekao završnu reč kada je njegova karijera u pitanju.

I dalje verujem da mogu da stignem Nadala i Federera po broju osvojenih Grend slemova. Da mislim da je prekasno, verovatno bih karijeru završio već danas. I to bih i rekao, ali pošto mislim da nije prekasno, nastaviću dalje, Jedan poraz, iako je finale Grend slema, ne može toliko da me poremeti – rekao je Đoković.

Svaka čast Timu, Zverevu, Medvedevu i ostalima iz mlade garde, ali velika trojka oličena u Novaku, Rafi i Rodžeru i dalje je neprikosnovena.

- Ušao sam u četvrtu deceniju života i mene, Nadala, a pogotovo Federera, mnogo puta su penzionisali, ali nas trojica i dalje pokazujemo da smo najbolji igrači na svetu, uprkos svim pritiscima sa strane i možda očekivanja da treba da okačimo rekete o klin.

Ne krije da ima dva cilja do završetka karijere. Prvi je da pretekne Federera na listi igrača koji su najduže proveli na prvom mestu ATP liste.

- I dalje imam veliku želju da igram tenis. I dalje imam profesionalne ciljeve – istorijski plasman kao broj jedan i Grend slemovi. Kada budem ostvario prvi, nadam se već sledeće godine, onda ću da se usredsredim na Grend slemove - objasnio je Nole.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.