OPET RAZAPINJU NOVAKA! Neljudski ološ i reptil! Pokušao je da udari dete! Gnusne i lažne optužbe na račun Đokovića!
Foto: EPA/IAN LANGSDON

sramno

OPET RAZAPINJU NOVAKA! Neljudski ološ i reptil! Pokušao je da udari dete! Gnusne i lažne optužbe na račun Đokovića!

Mrzitelji srpskog tenisera su ponovo iskoristili priliku da ga napadnu

Objavljeno:

Oni koji mrze i ne voile Novaka Đokovića uvek će tražiti razlog da ga "razapinju" i "čereče" po društvenim mrežama, pa je tako i posle finala Rolan Garosa koje je izgubio od Rafaela Nadala.

Ovog puta dežurni "hejteri" su napali srpskog tenisera zbog toga što je u jednom momentu podviknuo na dečaka koji skuplja loptice i gestikulirao ka njemu rukama da požuri.

To se desilo nakon što je prilikom jednog važnog poena u trećem setu Nadal ramom reketa udario lopticu i ona potom očešala mrežu i skrenula pravac, te time prevarila Đokovića.

foto: Printscreen/Eurosport

Taj momenat je svakako iznervirao srpskog tenisera, a uz to Španac nije se izvinio za to što se desilo, što inače teniseri rade u tim situacijama.

Te je tako iz Novaka malo pokuljao bes koji je bio uzrokovan i tim spletom okolnosti i rezultatom, pa je u jednom momentu podviknuo i gestikulirao rukama ka dečaku koji skuplja loptice da se ubrza.

I naravno, oni koji ga mrze su to odmah dočekali, pa su istog trenutka počele optužbe na račun srpskog tenisera i gnusni napadi, a pojedini su ga čak optuživali i da je hteo da udari skupljača loptica?!

- Đoković: Zašto me niko ne voli. Isto Đoković - urla na dečaka koji skuplja loptice.

- Đoković urla na skupljača loptica da požuri posle izgubljena dva seta u finalu Gren slema to vam je sve što treba da znate o Đokoviću.

- Đoković viče na skupljača loptica... Kakav negativac. Apsolutni reptil.

- Đoković pokušao da udari skupljača loptica - neljudski ološ.

- Da je moje dete bilo ovaj skupljač loptica na Rolan Garosu i da mu se Đoković dere da požuri, nadam se da bi ga ga najjače moguće pogodio lopticom među oči.

To su samo neki od komentara na račun srpskog tenisera, a verovatno su taj momenat i ti komentari bili razlog za pitanje koje je Đoković dobio na konferenciji, a na koje je odgovorio na sledeći način:

- Ja sebe vidim na drugačiji način od onog na koji me vide drugi ljudi. Jedina konstanta u mom životu je promena, ja na taj način shvatam život. Imam otvorn um i otvoreno srce i pokušavam da napredujem, rastem i razvijam svoj karakter. Pokušavam da budem najbolje moguće ljudsko biće. Imam mane, kao i svi drugi, ali pokušavam da se uvek podsetim koliko imam sreće što sam u ovoj poziciji, pogotovo kad ase ispisuje istorija na velikim turnirima i u velikim mečevima.

- Tada se prisećam gde sam odrastao i kako sam odrastao. Konstantno sebi ponavljan da moram da budem zahvalan zbog života koji sam stvorio. Nastavljam da radim i da uživam u ovom sportu. Naravno, porazi kao što je ovaj nikada nisu za uživanje, ali u najvećim porazima dobijate najveće lekcije, što kao teniser, što kao čovek. Takav 'majndset' pokušavam da negujem i razumem da postoje ljudi koji ne vole to što radim na terenu - kaže Novak i dodaje:

- Ne mogu svi da me vole. Ja mislim da morate da razumete vašu poziciju u životu, budete zahvalni i nastavite dalje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.