ĐOKOVIĆ ĆE OSVOJITI NAJVIŠE GREN SLEMOVA U ISTORIJI: Novak je izgubio finale Rolan Garosa ali stručnjak neka dilemu
Foto: EPA/Julien De Rosa

njegovo viđenje budućnosti

ĐOKOVIĆ ĆE OSVOJITI NAJVIŠE GREN SLEMOVA U ISTORIJI: Novak je izgubio finale Rolan Garosa ali stručnjak neka dilemu

Britanac kaže da i dalje misli da je Novak u najboljoj poziciji da postane rekorder po broju Gren slem titula

Objavljeno:

Tim Henman, nekadašnji četvrti igrač sveta, a sada stručni konsultant na "Eurosportu" i dalje smatra da je Novak Đoković taj koji će postati najtrofejniji teniser svih vremena i da je u prednosti kada je reč u trci za naboljeg ikada.

Uprkos tome što je Rafael Nadal u nedelju pobedio srpskog tenisera u finalu Rolan Garosa, čime se on izjednačio sa Federerom sa po 20 osvojenih Gren slem trofeja i da sada beže Đokoviću 3 titule, Britanac ima drugačiji ugao gledanja na trku za GOAT-a.

foto: Profimedia

- Ako moram da izaberem jednog igrača koji će osvojiti najviše Gren slemova, to bi bio Novak Đoković. Gledao sam ovo finale i mislim i dalje da je u dobroj formi. Rafino telo je više istrošeno, imao je dosta problema sa kolenima - rekao je Henman.

- Neverovatno je da je Rafa stigao Federera. Stigao je do 20. titule i to prevazilazi čak i njegove najluđe snove - dodao je Britanac.

Henman je odao priznanje "velikoj trojki".

- Kada pogledate šta su sve uradili Federer, Đoković i Nadal, teško je shvatiti. Nadal je imao fantastične rezultate u Parizu... Način na koji se pripremaju, treniraju i radi sve da bi bili na visokom nivou je impresivan. Oni neće biti zauvek tu i zato je važno da uživamo dok igraju - zaključio je Henman.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.