NOVAK ĐOKOVIĆ DOLAZI U BEOGRAD: Rane od poraza u finalu Rolan Garosa lečiće u Srbiji! Otkrio sve svoje planove!
Foto: EPA/Ian Langsdon

otkrio sve

NOVAK ĐOKOVIĆ DOLAZI U BEOGRAD: Rane od poraza u finalu Rolan Garosa lečiće u Srbiji! Otkrio sve svoje planove!

Srpski teniser će malo odmoriti u rodnom gradu, u krugu porodice

Objavljeno:

Novak Đoković doći će u Beograd iz Pariza posle poraza u finalu Rolan Garosa.

Srpski teniser je, reklo bi se olako, izgubio meč za trofej u Pariz protiv Rafaela Nadala i tako propustio priliku da osvoji novi Gren slem. Umesto toga sada je i Nadal povećao prednost u na 3 trofeja u odnosu na njega.

Ipak, rane od toga najbolji teniser sveta zalečiti u rodnom gradu i u krugu porodice.

On je istakao na konferenciji posle finala da će nedelju dana provesti u Beogradu, ali da mu je onda plan da učestvuje na turniru u Beču koji počinje 24. oktobra.

- Igraću taj turnir koji nije bio u rasporedu pre, tako da nemam baš mnogo vremena da se odmaram i opuštam, ali definitivno ću provesti kvalitetno vreme sa ženom, decom, roditeljima. U Beogradu ću biti stacioniran i radujem se da budem sa svojim narodom i u svom gradu i prija mi to, nedostaje mi. Sad sam tek izašao sa terena, naravno da sam još pod utiskom, razočaran rezultatom, ali nije ni prvi ni poslednji meč koji sam izgubio u svojoj karijeri. Tačno znam šta bi trebalo da radim. Prva stvar je da se totalno opustim, da razmišljam o nečemu drugom i da izađem iz ovog mehura koji su ovde napravili. Danas ćemo verovatno imati prilku da malo prošetamo, eto, to ćeno prvo uraditi - rekao je Novak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.