KO SU NADALOVE TALIJE IZ BOKSA? Crnokosa Ćiska mu je žena, ali znate li ko je prelepa plavuša?
Foto: EPA/Yoan Valat

privukla je pažnju

KO SU NADALOVE TALIJE IZ BOKSA? Crnokosa Ćiska mu je žena, ali znate li ko je prelepa plavuša?

Ona ga prati gotovo na svim turnirima, a i upoznala ga je sa sadašnjom suprugom

Objavljeno:

Rafael Nadal je ispisao tenisku istoriju, postao je prvi igrač koji je 13 puta osvojio jedan Gren slem turnir, ali i izjednačio se sa Rodžerom Federerom po broju Gren slem titula i obojica sada imaju po 20.

Španski teniser je u finalu Rolan Garosa pobedio Novaka Đokovića odigravši vrhunski meč, dok je Srbin odigrao jedno od najslabijih finala u svojoj karijeri.

U ovom istorijskom meču za "kralja šljake" na tribinama u njegovom boksu su mu podršku pružali i njegovi najmiliji članovi porodice.

foto: EPA/Ian Langsdon

Predvodila ih je svakako njegova supruga, Ćiska Perelja, koja ne prati često uživo mečeve svog dragog, ali za ovu priliku je bila prisutna.

foto: Tanjug/AP

Tu je bila i Nadalova majka, ali i jedna plavokosa lepotica koja je svojim izgledom svakako privukla pažnju svih koji su gledali ovaj meč.

foto: Tanjug/AP

U pitanju je Rafina rođena sestra, Marija Izabel Nadal. Ona putuje skoro na sve turnire na kojima učestvuje njen brat i može se reći da je njegov najveći navijač.

foto: Tanjug/AP

Takođe Marija Izabel je odigrala i veliku ulogu u upoznavanju Rafe i njegove supruge Ćiske, jer su sadašnje zaove ranije bile školske drugarice.

foto: EPA/Ian Langsdon

- Uvek me je podsticao da idem s njim kada izađe s prijateljima. Nama je to prirodno, iako je drugima ponekad moglo biti čudno. To je deo naše posebne veze. Većina dečaka koji odrastaju vide svoje mlađe sestre kao iritantne, posebno kada su tinejdžerke, ali Rafael se prema meni nikada nije ophodio na takav način - svojevremeno je rekla Nadalova sestra u jednom intervjuu.

foto: EPA/Julien De Rosa

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.