ĐOKOVIĆ SVESTAN DA MU JE OVO MOŽDA BILO I NAJGORE FINALE U KARIJERI: Ovo je bio težak meč za mene! Pobedio je bolji
Foto: EPA/Ian Langsdon

Iskreno

ĐOKOVIĆ SVESTAN DA MU JE OVO MOŽDA BILO I NAJGORE FINALE U KARIJERI: Ovo je bio težak meč za mene! Pobedio je bolji

Srpski teniser je na svečanoj ceremoniji istakao da je svestan da je igrao loše

Objavljeno:

Novak Đoković nažalost nije uspeo da pobedi Rafaela Nadala u finalu Rolan Garosa i tako se približi njemu i Federeru po broju osvojenih Gren slem titula. Umesto toga, Španac se izjednačio sa Švajcarcem sa 20 osvojenih titula na najvećim turnirima.

Možemo slobodno konstatovati da je ovo verovatno bilo najgore odigrano finale u karijeri Novaka Đokovića, s obzirom da je u prva dva seta osvojio ukupno 2 gema.

Svestan je i Novak da je odigrao ispod svog nivoa, a tako se ne može pobediti čovek koji je "kralj šljake", posebno u Parizu.

- Želim da odam veliko priznanje Rafi i njegovoj porodici za sve ono što si uradio, ne samo na ovom terenu već i tokom cele karijere - čestitao je prvo svom velikom rivalu Đoković na svečanoj ceremoniji posle finala.

- Ovo je bio veoma težak meč za mene, nisam zadovoljan načinom na koji sam igrao, ali pobedio je bolji teniser. Imao sam dve dramatične nedelje, ovo su bili uslovi koji su bili teški za sve. Ali došli smo u tu mogućnost da igramo sport koji volimo i hvala svim učesnicima i svima u organizaciji ovog turnira - rekao je srpski teniser.

Nakon toga se obratio i na francuskom jeziku kako bi se zahvalio navijačima koji su dolazili ovih dana na mečeve, kao i organizatorima.

- Takođe, želim da se zahvalim i publici koja je bila ovde i koja nas je nosila svih ovih dana uprkos ovoj situaciji i još jednom želim da vam se zahvalim i večeras - rekao je srpski teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.