NEKO SMEŠTA ĐOKOVIĆU: Hitno reagovao Novakov advokatski tim! To su laži i ozbiljni pokušaji prevare!
Foto: EPA/Yoan Valat

važno obaveštenje

NEKO SMEŠTA ĐOKOVIĆU: Hitno reagovao Novakov advokatski tim! To su laži i ozbiljni pokušaji prevare!

Ovo nije prvi put da se objavljuju takvi lažni intervjui sa Đokoviće, zbog čega je njegov advokatski tim već jednom morao da reaguje

Objavljeno:

Advokatski tim Novaka Đokovića morao je da se oglasi i da preduzme konkretne korake i mere protiv lica koja u poslednje vreme zloupotrebljavaju ime najboljeg tenisera sveta i objavljuju lažne intervjue, kako bi prevarili javnost.

Rado se o intervjuima u kojima navodno srpski teniser govori kako se bavi kriptovalutama i tako uvećava svoje bogatstvo, što je apsolutna neistina.

Novak Đoković nije dao nijedan takav intervju, niti se ikada bavio kriptovalutama i zbog toga je sada reagovao njegov advokat, Goran Draganić, koji je poslao saopštenje za javnost.

foto: EPA/Yoan Valat

- Obaveštavam javnost da su poslednjih dana društvene mreže i mediji, ponovo preplavljeni novim lažnim intervjuima i lažnim izjavama Novaka Djokovića u vezi navodnih poslovanja sa kripto valutama. Radi se o najozbiljnijim prevarnim radnjama, u ovom trenutku nepoznatih učinilaca.

- Podneli smo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu - Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal. Očekujemo najhitniju reakciju nadležnih organa u pronalaženju učinilaca ovih prevarnih radnji- poručuje se u saopštenju advokata srpskog tenisera.

Podsećamo da ovo nije prvi put da se objavljuju takvi lažni intervjui sa Đokoviće, zbog čega je njegov advokatski tim već jednom morao da reaguje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.