OTKRIVENO GDE SE NOVAK "SKLONIO" PRED POLUFINALE: Fasciniraju ga kad god ih gleda! Oni su mu inspiracija!
Foto: EPA/Julien De Rosa

odao im ponovo priznanje

OTKRIVENO GDE SE NOVAK "SKLONIO" PRED POLUFINALE: Fasciniraju ga kad god ih gleda! Oni su mu inspiracija!

Srpski teniser je veče u okviru kompleksa u Bulonjskoj šumi proveo posmatrajući sa tribina meč tenisera u kolicima

Objavljeno: 08:51h

Novak Đoković se u četvrtak pripremao za polufinale Rolan Garosa protiv Stefanosa Cicipasa, ali nije se bavio samo treniranjem i spremanjem taktike, već i opuštanjem i pronalaskom inspiracije za nove pobede.

Najbolji teniser sveta je odlučio da u kompleksu Rolan Garosa, nakon svog treninga koji je odradio, iako je bilo nekih priča da nije trenirao, pogleda meč tenisera u kolicima.

Prvi reket planete je gledao meč dublova u okviru Gren slema koji istovremeno igraju i teniseri sa invaliditetom i poručio da ga upravo ti momci inspirišu svakog dana.

- Potpuno sam fasciniran svaki put kada gledam uživo tenis u kolicima. Fenomenalni su i hvala im što pokazuju kako je istrajnost u želji da se baviš sportom jača od hendikepa - napisao je Đoković uz snimak na svom Instagramu.

Novak Đoković je na korak od finala Rolan Garosa - danas (17.05) igra polufinale sa 6. igračem sveta Stefanosom Cicipasom, a kvota na pobedu Srbina je 1,35. A kvota da će biti odigrano ukupno tri seta (TS TRI) je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Cicipas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.