REPRIZA NOVAKOVE NOĆNE MORE: Ovo je teška situacija za Đokovića!
Novak Đoković, Foto: EPA/Julien De Rosa

rolan garos

REPRIZA NOVAKOVE NOĆNE MORE: Ovo je teška situacija za Đokovića!

- Mislim da je to bio peh. Ovo je teška situacija za njega. Znam da nije želeo to da uradi. Ponekad je bolje to zaboraviti i pokušati da se nastavi dalje - rekao je Španac

Objavljeno:

Pablo Karenjo Busta se po drugi put plasirao u četvrtinale Rolan Garosa, pošto je savladao Danijela Altmajera sa 3:0 u setovima.

Ovo znači da će Novak Đoković se boriti za plasman u polufinale sa Špancem, sa kojim poslednji meč ne pamti po dobrom.

Naime, prethodni meč na kojem su se sastali Đoković i Busta dogodio se na US Openu, kada je srpski teniser diskvalifikovan nakon što je pogodio linijskog sudiju lopticom u glavu.

- Pa to je još jedan meč, zar ne? Još jedan meč protiv svetskog broja jedan. On je osvojio Rim pre dve nedelje, dobija mečeve u Parizu. Biće to zaista težak meč. Pretpostavljam da je spreman za borbu. Svi znaju šta se dogodilo u Njujorku, ali mislim da je ovo još jedan meč, još jedna bitka. Sigurno ću ponovo biti na 100 odsto. Pokušaću da dam sve od sebe kako bih pobedio - rekao je Busta, koji se nakon toga osvrnuo na meč sa US Opena.

- Mislim da je to bio peh. Ovo je teška situacija za njega. Znam da nije želeo to da uradi. Ponekad je bolje to zaboraviti i pokušati da se nastavi dalje. Mislim da je Novak sjajan igrač, sjajna osoba. Ponekad ne možemo da kontrolišemo emocije. Moramo to da uradimo. Ponekad nije lako. Greška.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.