NOVI SKANDAL PRETI SVETSKOM TENISU: Igram mrtav bolestan, trese me temperatura na terenu - valjda nije koronavirus!
Foto: Srđan Stevanović

rolan garos

NOVI SKANDAL PRETI SVETSKOM TENISU: Igram mrtav bolestan, trese me temperatura na terenu - valjda nije koronavirus!

Nemac je rekao da je zadovoljan saradnjom sa Davidom Fererom, a osvrnuo se i na duel sa Sinerom

Objavljeno:

Nemački teniser Aleksander Zverev otkrio je posle poraza od Janika Sinera (6:3, 6:3, 4:6, 6:3) da se danima ne oseća dobro i da je imao visoku temperaturu.

- Potpuno sam bolestan posle meča s Čekinatom. Ne mogu da dišem pravilno, kao što čujete po mom glasu. Imao sam i groznicu. Nisam baš u najboljem fizičkom stanju i mislim da je to imalo malo uticaja na ishod - rekao je Zverev. Kasnije, u razgovoru sa nemačkim novinarima, Saša je potvrdio da su svi testovi na koronavirus bili negativni, njegovi i članova tima, a dodao je i da će se ponovo testirati.

foto: Starsport©

- Moj fizioterapeut je bio prehlađen pre dve nedelje i bio je negativan. Nadam se da nije kovid - rekao je Zverev, koji je imao temperaturu 38 u večernjim časovima. Nemac je rekao da je zadovoljan saradnjom sa Davidom Fererom, a osvrnuo se i na duel sa Sinerom. - On igra dobro, ali ja nisam uradio ništa danas, samo sam vraćao loptu u teren i puštao ga da on radi sve - mislim da je lako jako udarati kada sam mu ja dopuštao. On može da igra agresivno, znao sam to, ali da budem iskren, posle zagrevanja sam video da ne bi trebalo da igram. Nadao sam se pobedi u tri seta, ali znao sam da neće biti lako - zaključuje Zverev.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.