NOVINAR PROVOCIRAO ĐOKOVIĆA SA NADALOM I FEDEREROM: O reakciji Novaka priča ceo svet!
Foto: Profimedia

šmekerski

NOVINAR PROVOCIRAO ĐOKOVIĆA SA NADALOM I FEDEREROM: O reakciji Novaka priča ceo svet!

- Znaš da si jedan od mojih omiljenih, ali vidim da ja nisam jedan od tvojih. U pozadini vidim dva zanimljiva lica i tu definitivno nema mene - "pecnuo" je Srbin

Objavljeno:

Posle pobede nad Mikelom Imerom iz Švedske, najbolji teniser sveta Novak Đoković imao je interesantan razgovor sa već čuvenim italijanskim novinarom Ubaldom Skanagatom.

Na virtuelnoj konferenciji za medije, novinari su Noletu postavljali razna pitanja, ali je prvi reket sveta strpljivo odgovarao na svako.

Sada već čuveni italijanski novinar Ubaldo Skanagati, kojeg je baš Đoković proslavio sjajnom imitacijom, imao je jedno od zanimljivijih pitanja za Noleta.

Italijan je pitao Srbina zašto opširno odgovara na svako pitanje. Da li je to zato što želi da mu novinari postavljaju manje pitanja ili iz nekog drugog razloga?

- Hvala, to smatram komplimentom. Pokušavam da vam dajem materijal, ne vidimo se uživo pa nije lako komunicirati na ovaj način, ali moramo da ovo prihvatimo kao trenutnu realnost. Ne znam kako da shvatim tvoje pitanje... Ne znam da li si zadovoljan ili nisi zadovoljan mojim odgovorima. Ako hoćeš da skratim, skratiću. Reci mi, Ubi, znaš da si jedan od mojih omiljenih, kako god ti kažeš, biće - nije mogao Novak da sakrije smeh pri komentaru, a zatim je dodao:

- Znaš da si jedan od mojih omiljenih, ali vidim da ja nisam jedan od tvojih. U pozadini vidim dva zanimljiva lica i tu definitivno nema mene - "pecnuo" je Srbin Ubaldija, apostrofirajući na pozadinu ispred koje sedi Skanagata, na kojoj su se našle korice na kojima su Rodžer Federer i Rafael Nadal.

- Pošalji mi neku svoju dobru sliku - uzvratio je Skanagata Đokoviću, na šta se najbolji teniser sveta nadovezao:

- Uf, to je teško naći - istakao je Novak Đoković i izazvao opšti smeh.

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.