VRELA DAMA UDELILA NOVI HIT NADIMAK ĐOKOVIĆU: Ovo se desilo usred emisije na Eurosportu i momentalno je reagovao!
Foto: EPA/Angelo Carconi

sjajno

VRELA DAMA UDELILA NOVI HIT NADIMAK ĐOKOVIĆU: Ovo se desilo usred emisije na Eurosportu i momentalno je reagovao!

- Da, očigledno igraš uvek više drop-šotova na šljaci nego na drugim podlogama jer je ovo najsporija podloga u našem sportu. Mnogi teniseri su daleko iza osnovne linije i dobro je imati tu raznovrsnost i taj udarac u svojoj igri i arsenalu. Možda sam igrao previše u nekim momentima, slažem se, možda bi trebalo tda smanjim

Objavljeno:

Novak Đoković je savladao lagano Mikaela Imera sa 3:0 u setovima, a nakon meča je gostovao u emisiji Eurosporta kod Barbare Šet.

- Da, bilo je to moj sjajan nastup, možda moj najbolji na startu Rolan Garos turnira. Znamo da su uslovi drugačiji od onoga na šta smo navikli. Hladno, kišovito, teški uslovi, tvrdi, spori, ali to odgovara mojoj igri, ne mogu da se žalim. Trenirao sam jako dobro ovih dana. Bio sam spreman da izađem i krenem od nule. Dobio sam prvi set sa 6:0 i to mi je dozvolilo da udaram, da imam zamah opuštenije. Bila je veća borba u drugom i trećem setu, pogotovo u trećem, ali završio sam set na dobar način - rekao je Srbin.

Barbara Šet mu je rekla i da ima novi nadimak - "Drop-šot Novak", pošto je dosta forsirao ovaj udaraca tokom meča.

- Da, očigledno igraš uvek više drop-šotova na šljaci nego na drugim podlogama jer je ovo najsporija podloga u našem sportu. Mnogi teniseri su daleko iza osnovne linije i dobro je imati tu raznovrsnost i taj udarac u svojoj igri i arsenalu. Možda sam igrao previše u nekim momentima, slažem se, možda bi trebalo tda smanjim - rekao je Nole, a zatim se osvrnuo i na rivala:

- Odigrao je taj neverovatan tviner. Prvi put sam igrao protiv njega, jedan je od najboljih iz te mlade generacije, viđaćemo ga dosta. Verovatno prvi meč na Rolan Garosu, pravi greške, poklonio mi je brejk. Očekivano je pod stresom, ali ima dobru igru. Dobar momak, sjajno trenira, znam da ima i brata i videćemo ih tek u budućnosti.

foto: Printscreen/Eurosport

Nije moglo ni bez incidenta na US openu.

- Rekao sam šta mislim o čitavom incidentu. Očito moja greška, nije trebalo da to uradim. Na nereću platio sam veliki ceh i diskvalifikovan sam sa turnira, ali opet je to bio šok za mene i moj tim i mnoge ljude. Posle nedelju dana sam se vratio kući, proveo sam kvalitetno vreme s porodicom i počeo da treniram na šljaci. Bilo je pozitivno za mene što je brzo došao Rim jer sam mogao da se resetujem i krenem od nule.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.