NAJBOLJI MEČ I NAJVAŽNIJA POBEDA U KARIJERI: Veliki dan za Nikolu Milojevića!
Nikola Milojević, Foto: Starsport©

rolan garos

NAJBOLJI MEČ I NAJVAŽNIJA POBEDA U KARIJERI: Veliki dan za Nikolu Milojevića!

Slavio u srpskom derbiju

Objavljeno:

Nikola Milojević je ostvario prvu pobedu na nekom Gren slemu tako što je savladao Filipa Krajinovića u prvom kolu Rolan Garosa.

Milojević je slavio u četiri seta, a nakon meča je bio prezadovoljan.

- Nije bio savršen meč, bilo je uspona i padova sa obe strane. Ali ovi bitni momenti u 3. i 4. setu su bili jako dobri. Na počecima sam bio dosta mentalno i fizički čvrst i to se ispostavilo presudnim. Definitivno najbolji meč i najvažnija pobeda. Kao što rekoh, gledaću da to sada stavim iza sebe i da zadržim samopouzdanje da se što bolje fizički oporavim i sveže uđem u novi meč - rekao je Milojević, a preneo Sport klub.

144. igrača sveta u drugoj rundi očekuje duel sa Slovencem Aljažom Bedeneom.

- Fizički sam napredovao, sa servisom i forhendom, što mi u kombinaciji sa dobrom kretnjom omogućava da budem agresivan, u čemu nisam bio konstantan ranije. Uvek sam igrao dosta dobro iz kontre, ali ofanzivniji deo je falilo i dosta se radilo na tome poslednjih godinu dana. Vrlo sam zahvalan na stručnom radu kondicionog i teniskog trenera, mislim da zajedno sa njima i nekim mojim trudim smo postigli ovo i ovo je samo podsrek za dalje - zaključio je Milojević.

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.