VELIKI ŠOK NA ROLAN GAROSU: Neočekivana eliminacija, Serena se plasirala u drugo kolo!
Serena Vilijams, Foto: EPA/Etore Ferrari

rolan garos

VELIKI ŠOK NA ROLAN GAROSU: Neočekivana eliminacija, Serena se plasirala u drugo kolo!

Bilo je zanimljivo na Otvorenom prvenstvu Francuske, ispala prošlogodišnja finalistikinja

Objavljeno:

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas pobedila zemljakinju Kristin An sa 7:6(2), 6:0. Meč Vilijams i An, devete i 102. teniserke sveta, trajao je sat i 44 minuta. Vilijams je imala 5:0 i 40:0 u gemu u kojem je servirala za meč, ali je An spasila tri meč lopte, a potom još jednu.

Nakon toga je nekadašnja teniserka broj jedan morala da spasi jednu brejk loptu pre nego što je konačno završila meč as udarcem.

Vilijams će u drugom kolu igrati protiv Bugarke Cvetane Pironkove. U drugu rundu Rolan Garosa plasirala se i Ukrajinka Elina Svotolina.

Ona je danas bila bolja od Ruskinje Varvare Gračeve sa 7:6, 6:4. Svitolina će se za plasman u treće kolo boriti protiv Meksikanke Renate Sarasue, 178. teniserke na WTA listi.

Prošlogodišnja finalistkinja Otvorenog prvenstva Francuske, češka teniserka Marketa Vondrušova eliminisana je danas u prvom kolu Rolan Garosa. Vondrušova je u prvom kolu izgubila od Poljakinje Ige Švjontek sa ubedljivih 6:1, 6:2 posle nešto više od sat vremena igre.

Švjontek će u drugom kolu igrati protiv Šej Su-vej sa Tajvana koja je na startu turnira bila bolja od Austrijanke Barbare Has sa 6:3, 7:6.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.