AU, KAKVE REČI O NOVAKU ĐOKOVIĆU: Jedan od najboljih tenisera sveta se odvažio i rekao ono što niko ne sme da kaže!
Foto: EPA/Clive Brunskill

lep gest

AU, KAKVE REČI O NOVAKU ĐOKOVIĆU: Jedan od najboljih tenisera sveta se odvažio i rekao ono što niko ne sme da kaže!

Gael Monfis smatra da mu nije bilo lako posle US opena da odigra turnir u Rimu

Objavljeno:

Francuski teniser Gael Monfis smatra da je Novak Đoković mentalna gromada, napominjući da posle svega što mu se desilo na US openu, on dve nedelje kasnije osvojio Masters u Rimu.

– Novak je posle onog incidenta kada je diskvalifikovan sa grend slema u Njujorku, samo 14 dana posle toga podigao pehar u Rimu. On je iz svega izašao mnogo jače, sa većim samopouzadnjem, iako je malo ko to mogao i da očekuje. Njegova mentalna snaga je neverovatna, i to ga čini najboljim na svetu – kazao je Monfis.

foto: EPA/Ali Haider

Francuz ističe da bez obzira na to što ima tri manje titule od Rodžera Federera na grend slemovima, Novak za njega najbolji teniser svih vremena.

– Rodžer je osvojio 20, Novak 17, ali po meni on je broj jedan svih vremena. To što on ima, snagu, samopouzdanje, želju za tenisom, niko nema. Kada je najteže, Đoković je najbolji, a to ne može svako. Treba na sve to dodati da je imao veoma čudnu godinu, korona, incident na US openu, a on i dalje igra najbolji dominira svetskim tensiom. Jednostavno niko mu ništa ne može.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.