VILANDER: Novak više nije dobar momak sa smislom za humor! Sada ne može da se kontroliše u granicama pravila!
Nole u gostima kod Matsa i Barbare, Foto: Printscreen/Youtube/Djoker Nole

OPAAAAAA

VILANDER: Novak više nije dobar momak sa smislom za humor! Sada ne može da se kontroliše u granicama pravila!

Jaka izjava Matsa Vilandera o Novaku Đokoviću pred Rolan Garos: "Meni se zato još više sviđa, a svideće se i navijačima"

Objavljeno:

Pred sam početak Rolan Garpsa, komentator "Eurosporta" Mats Vilander dao je svoju analizu za "Novosti". Jedan od najboljih tenisera 20. veka govorio je o pariskom slemu, Novaku Đokoviću, njegovom rivalstvu sa Federerom i Nadalom...

Legendarni Šveđanin smatra da je diskvalifikacija sa Ju-Es opena Novaku dala identitet u velikoj trojci.

- Rodžera prepoznaju kao elegantnog, opuštenog sportistu. Rafael Nadal je skromni ratnik koji je strastven. Mislim da je Novak uvek bio... Šta je bio? Osim što je bolji od Nadala i Federera u ukupnom skoru. Da li je dobar momak, teniser sa dobrim smislom za humor? To je nekada bio. Sada ima identitet temperamentnog igrača koji nekada ne može da se kontroliše u granicama pravila. Meni se to dopada. Mislim da će se većini navijača to dopasti. Ne kažem da je Novak loš momak, sada nastupa na ivici pravila. To je dobro za igru, dobro je za Novaka. Mislim da ga to pokreće. "Pogrešio sam, sada ću osvojiti sve. Osvojiću Rolan Garos. Uzeću 18. trofej i nastaviti da treniram". Mislim da će događaji iz Njujorka biti nešto najbolje što se dogodilo njegovoj karijeri u poslednjih nekoliko godina - počeo je Vilander razgovor za "Novosti".

Mats Vilander
Mats Vilander foto: Printscreen/Youtube/Djoker Nole

Novak bi mogao da se suoči sa većim pritiskom na Rolan Garosu posle diskvalifikacije sa Ju-Es opena...

- Mislim da će biti baš suprotno. Mislim da će ući sa stavom: "Pokazaću svima da ne moram da se naljutim, mogu da pobedim i bez toga". Zapravo, da je osvojio Ju-Es open navijači koji vole Federera bi rekli: "Ne računa se, Rafa nije učestvovao i vladala je korona". Naravno, nadam se da Novak neće pogoditi nikoga u lice na Garosu. To je bio nespretan i nesrećan događaj. Prekršio je pravila i kažnjen je zbog toga. Žena je sada dobro i znamo da se tako nešto ne sme uraditi ponovo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.