TOTALNI HAOS KIRJOSA: Pljuvao se s Bekerom, pa opet udario na Novaka - Sprečavam Kovid i štitim sudije od povreda!
Foto: EPA/Lukas Coch/EPA/Andrej Cukić

ne zaustavlja se

TOTALNI HAOS KIRJOSA: Pljuvao se s Bekerom, pa opet udario na Novaka - Sprečavam Kovid i štitim sudije od povreda!

I sve to onako javno putem svog Instagrama i Tvitera

Objavljeno:

Nik Kirjos je ponovo imao na tapetu Novaka Đokovića i to dok se svađao sa svojim i Đokovićevim fanovima na Instagramu, a sve je počelo od Borisa Bekera.

Naime, problematični Australijanac dugog jezika je objavio novu fotografiju na svom Instagramu uz koju je napisao "Drugačija sorta" verovatno misleći na sebe da je drugačiji od svih drugih tenisera.

To je izazvalo reakciju bivšeg trenera Đokovića, koji mu je poručio "U tvojim snovima", aludirajući na to da kontroverzni teniser nikada neće moći da se poredi sa velikanima "belog sport" i da su Novak, Nadal i Federer u stvari drugačija sorta i da bi Kirjos samo to voleo da bude.

foto: Printscreen/Instagram/k1ngkyrg1os

Očekivano i u skladu sa njegovim karakterom i naravi, odmah je usledio odgovor australijskog tenisera puta Tvitera na kome je napisao da je Beker ljut što nije hteo da ga angažuje za trenera, jer mu je očigledno potreban novac.

- Prešao je od želje da me trenira, očigledno zbog svoje očajničke potrebe da zaradi platu, do toga da me mrzi na Instagramu. U čudnom svetu živimo - napisao je Kirjos.

U međuvremenu, na njegovom Instagramu su fanovi počeli da ga napadaju, pa je jedna žena napisala dok ti jedeš i ne radiš ništa, Đoković pobeđuje i osvaja turnire.

Na šta joj je Kirjos odgovorio da "ne pobeđuje protiv njega" aludiranjem da je dobio oba međusobna susreta protiv Srbina. Međutim, tada su ga fanovi kritikovali što koristi kao izgovor pandemiju koronavirusa da ne bi igrao na turnirima dok svi ostali igraju.

foto: Printscreen/Instagram/k1ngkyrg1os

Ali on je opet odgovorio napadajući Đokovića.

- Samo pokušavam da sprečim širenje Kovid-a i zaštitim grla linijskih sudija - napisao je Kirjos, jasno aludirajući na ono što se desilo na Adria Turu, ali i na US openu kada je Novak diskvalifikovan jer je pogodio nenamerno linijskog sudiju lopticom u vrat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.