ODLIČNA FORA JELENE ĐOKOVIĆ POSLE NOLETOVE TITULE U RIMU: Odgovorila opaskom na ono što se desilo na US openu!
Foto: Starsport©

zato više ne tapka lopticu

ODLIČNA FORA JELENE ĐOKOVIĆ POSLE NOLETOVE TITULE U RIMU: Odgovorila opaskom na ono što se desilo na US openu!

Supruga srpskog tenisera je imala šta da kaže nakon Novakove titule u Rimu

Objavljeno:

Novak Đoković je osvojio novu titulu i postao rekorder po broju Masters titula u karijeri, pošto je u finalu Rima pobedio Švarcmana za svoj 36. pehar na turnirima iz serije 1000.

Na taj način se srpski teniser najbolje vratio na pravi kolosek posle one tragične diskvalifikacije sa US opena, kada ga je odluka organizatora nakon što je nenamerno pogodio linijskog sudiju, sprečila da osvoji novu Gren slem titulu.

I tako je srpski teniser nastavio svoj niz nepobedivosti na terenu u 2020. godini, jer se ta diskvalifikacija nikako ne računa kao poraz od protivnika.

foto: EPA/Riccardo Antimiani

O tome je tvitovao i poznati teniski novinar Kristofer Kliri iz "Njujork Tajmsa".

- Diskvalifikovan u Njujorku, elastični Novak Đoković je uzvratio udarac u Rimu. Pobedio je Dijega Švarcmana za svoju 5. titulu u Rimu. Novak sada ima skor od 31:1 u 2020, ali je u suštini i dalje ne poražen. Jedini poraz je doživeo od sebe samog - napisao je Kliri.

Ipak, to je naišlo i na reakciju i odgovor Đokovićeve supruge Jelene, koja je u šali imala opasku na sve ono što se dogodilo u Njujorku pre dve nedelje.

- Haha, zato je prestao toliko da tapka lopticu. Da može da nastavi da odskoči bez obzira na sve - poručila je Novakova supruga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.