ĐOKOVIĆ ČESTITAO TITULU ŠVARCMANU, PA SE SETIO DA JE ON POBEDIO! Argentinac: Nole, ti si lud!
Foto: EPA/Riccardo Antimiani

zaboravio da je pobedio

ĐOKOVIĆ ČESTITAO TITULU ŠVARCMANU, PA SE SETIO DA JE ON POBEDIO! Argentinac: Nole, ti si lud!

Interesantna scena prilikom svečane ceremonije posle finala Mastersa u Rimu koje je pripalo Novaku Đokoviću

Objavljeno: 19:49h

Novak Đoković je osvojio Masters u Rimu pobedom nad Dijegom Švarcmanom koji je zaista imao čudesnu nedelju u prestonici Italije, pobedio Nadala i pružio odličan otpor srpskom igraču.

Po završetku meča, na ceremoniji dodele pehara, Novak je napravio i jedan lapsus, kada je rekao da je Argentinac osvojio prvu titulu, želevši da kaže da je igrao prvo Masters finale.

- Dijego, njegova prva titula... rekao je prvo Novak, pa se ispravio.

- Ovaj, finale... Igrao je dobro, ali bili su i teški uslovi. Padala je kiša, bilo je vetrovito, buka sa tribina. Sve je to uticalo nepovoljno na nas, a on je još imao i nekoliko zaista iscrpljujućih mečeva na turniru. Želim mu sve najbolje u nastavku sezone.

Švarcman je zaista odigrao sjajno, poveo 3:0 u prvom setu uz dva brejka, ali ni to nije bilo dovoljno da makar uzme set neporaženom teniseru u 2020. godini.

- Pre svega, zdravo svima i srećan sam što sam igrao pred vama. Ludo je sa ovom pandemijom, ali je jako lepo igrati pred publikom i hvala na dolasku. Čestitam Noletu, on je veliki šampion i ne znam koliko titula imaš, ali svakako čestitam. Ti si lud igrač... Čestitam tvom timu, pogotovo Uliju koji je Argentinac. Hvala mom timu, devojci, familiji i mojim ljudima u Argentini. Nije lako tamo zbog Kovida-19 i srećan sam što sam im doneo par lepih dana. Bio sam ove godine bolji nego prošle u Rimu, zahvaljujem se organizatorima i sada prekidam da pričam jer ponovo kreće da pada kiša - rekao je Švarcman posle meča.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.