ĐOKOVIĆ SE SREO S NADALOM U RIMU POSLE NAPADA ŠPANCA NA NJEGA: Otkrio je koje planove ima s njim!
Foto: EPA/Riccardo Antimiani

radni sastanci

ĐOKOVIĆ SE SREO S NADALOM U RIMU POSLE NAPADA ŠPANCA NA NJEGA: Otkrio je koje planove ima s njim!

Srpski teniser je bio i na sastanku sa prvim čovekom ATP-a

Objavljeno:

Novak Đoković je otkrio da je razgovarao sa Andreom Gaudencijem, predsednikom ATP-a.

Tema je naravno bila budućnost tenisa i Đokovićeva inicijativa za pokretanjem organizacije Udruženje profesionalnih igrača tenisa (PTPA) koja je nezavisna od ATP-a, s obzirom da nije bio zadovoljan kakav tretman imaju teniseri i kako se sluša reč Saveta igrača čiji je on bio predsednik, zbog čega je napustio tu funkciju.

foto: EPA/Riccardo Antimiani

- Sreo sam se sa Andreom. Imali smo odbor igrača i videlo smo prezentaciju. Trajalo je oko dva i po sata. Puno smo razgovarali i između nas nema nikakvih problema - rekao je Đoković i dodao:

- Znamo se dugi niz godina i veoma ga poštujem.

On je još jednom istakao da on nije napravio organizaciju da bi preko nje ucenjivao ATP, već da je cilj da kroz nju igrači izraze svoje mišljenje i stavove i da se sarađuje sa ATP-em.

foto: EPA/Clive Brunskill

- Nikada nismo rekli da ćemo bojkotovati ili se odvojiti od ATP-a ili nešto slično. Želimo da radimo sa ATP-om i svima ostalima. Unija ide napred i za nas je važno da imamo stopostotnu zastupljenost - poručio je srpski teniser.

Novaka su pitali i da li je o tome razgovarao sa Rafaelom Nadalom koji je javno izrazio neslaganje sa njim u vezi sa PTPA.

- Nećemo razgovarati o tome tokom turnira. Možda ćemo imati više vremena sledeće nedelje, pre početka Rolan Garosa. Tada će biti prilike - rekao je Novak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.