OVO JE BIO MNOGO VAŽAN MEČ ZA MENE: Đoković prezadovoljan posle povratka na teren!
Nole, Foto: Printscreen/Twitter/@atptour

BRAVo, MAJSTORE

OVO JE BIO MNOGO VAŽAN MEČ ZA MENE: Đoković prezadovoljan posle povratka na teren!

- Osmorica Italijana su u 32 u Rimu. To je rekord Open ere i dokaz da italijanska Federacija radi dobre stvari. Čestitam im. Nedostaje mi publika, Italija ima lepu tradiciju, tako da je čudno, vrlo tiho, ali prepostavljam da je to samo privremeno i moramo da se na to priviknemo - rekao je Novak Đoković

Objavljeno:

Novak Đoković je bio veoma zadovoljan posle trijumfa nad Salvatoreom Karuzom u 2. kolu Mastersa u Rimu.

- Volim da igram na šljaci, iako su najbolji rezultati došli na drugim terenima. Imao sam dosta treninga na šljaci, tako da sam se lepo pripremio.

Delovalo je kao da se igrači često muče posle promene podloge.

- Imao sam deset dana otkako sam odigrao poslednji meč tako da je OK. Trenirao sam, na šljaci. Pokušao sam da odigram što više poena i setova što je vrlo važno kada dolaziš na turnir iz serije 1000. Očigledno da je Karuzo specijalista za šljaku. Ovo je važan meč za mene.

Koliko je svetla budućnost italijanskog tenisa?

- Osmorica Italijana su u 32 u Rimu. To je rekord Open ere i dokaz da italijanska Federacija radi dobre stvari. Čestitam im. Nedostaje mi publika, Italija ima lepu tradiciju, tako da je čudno, vrlo tiho, ali prepostavljam da je to samo privremeno i moramo da se na to priviknemo - istakao je Đoković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.