MA, NE, NEMOGUĆE! Da li je Kirjos ovo stvarno rekao za Đokovića?! Izgleda da jeste i mi ne verujemo šta smo čuli!
Foto: EPA/Lukas Coch/EPA/Andrej Cukić

mnogi ne veruju

MA, NE, NEMOGUĆE! Da li je Kirjos ovo stvarno rekao za Đokovića?! Izgleda da jeste i mi ne verujemo šta smo čuli!

Australijski teniser je posle ko zna koliko vremena rekao nešto pozitivno o Srbinu

Objavljeno:

Nik Kirjos je po prvi put posle ko zna koliko vremena rekao nešto pozitivno o Novaku Đokoviću. Nije mnogo, ali ipak je pozitivnije, uz naravno podsećanje da ga ne voli.

Kontroverzni Australijanac koji je postao popularniji i poznatiji po tome što non-stop neosnovano proziva i vređa najboljeg igrača sveta, ali i neke druge tenisere poput Zvereva i Nadala, gostovao je na australijskoj televiziji kod voditelja Karla Stefanovića, očigledno srpskog porekla.

U jednom trenutku voditelj je pitao Kirjosa u vezi sa održavanjem Australijan opena sledeće godine i s obzirom na situaciju sa pandemijom koronavirusa, pa je tako konstatovao da bi možda trebalo pustiti strane tenisere da se takmiče, sve, osim Đokovića.

foto: EPA/Lukas Coch

Kirjos se i sam nasmejao:

- Znate, ne volimo ga mi, ali on je taj zbog kog publika u velikom broju dolazi na tribine.

Potom je govorio o tome da li bi Gren slem u Melburnu mogao isto da se održava pod uslovima kao Rolan Garos, sa zabranom igračima da idu bilo gde van hotela i teniskog kompleksa.

- Mislim da bi ipak trebalo omogućiti i neke privatne smeštaje za vrhunske igrače (Đoković je to iskoristio u Njujorku). Prosto, da se ta velika imena osećaju malo prijatnije. Jer, oni su ti koji privlače publiku tenisu. Znam da svi govore kako vole da igraju Australijan open, kako svi vole Melburn, pa mislim da bismo morali da se pobrinemo da svima njima i omogućimo da, čak i u ovoj situaciji, uživaju kod nas - rekao je Kirjos.

foto: EPA/Scott Barbour

Ipak, naravno, nije prošlo bez otrovnih strelica ka kolegama teniserima, a i ovog puta se na njegovom udaru našao Pablo Karenjo Busta s kojim se svađao preko Tvitera tokom US opena.

- Nešto smo komentarisali i on kaže 'Mora da ti je dosadno kod kuće'. A ja u stilu 'Pa, igrao bih US Open da sam mislio da je to bezbedno'. Stvarno je bio malo blesav taj njegov komentar. Igrao sam s njim i nikada me dosad nije pobedio. Mislim, ljudi... on je (samo) Pablo, nije Pikaso - rekao je Kirjos.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.