A ZA OVO SAMO OPOMENA?! Đokovića diskvalifikovali, a Francuz divljao, bacio reket prema sudiji i ništa!
Foto: Printscreen/Youtube/Sport Klub

sramota za tenis

A ZA OVO SAMO OPOMENA?! Đokovića diskvalifikovali, a Francuz divljao, bacio reket prema sudiji i ništa!

Ono što je francuski teniser radio je u najmanju ruku sramota za ceo sport, a ne samo za tenis, međutim, samo su ga opomenuli

Objavljeno:

Svedoci smo šta se dogodilo pre deset dana na US openu kada je Novak Đoković diskvalifikovan u osmini finala jer je posle izgubljenog poena ljutito udario lopticu i nenamerno pogodio linijskog sudiju i to nas i dalje sve boli.

A evo već sada smo imali primer daleko goreg divljanja na terenu od Đokovićevog, međutim, sve se završilo s opomenom.

Benoa Per je pravio incident za incidentom u prvom kolu Mastersa u Rimu protiv Sinera. Prvo je nezadovoljan svojom igrom bacio reket u pravcu glavnog sudije u stolici i niko mu ništa nije rekao.

Nakon toga ušao je u svađu sa sudijom oko jedne loptice i poena, pa je zbog toga čak odbijao da nastavi meč, već je seo na klupu i rekao da ne želi da nastavi dokle ne dobije pomoć lekara. Kada se ipak vratio da igra sudija ga je upozorio da mora da skloni flašicu sa vodom sa terena, a on ju je udario reketom iz sve snage.

Na kraju, nije hteo ni da igra meč, već se samo šetao po terenu i takoreći predao iako nije ništa bilo završeno. I sve to nije uzrokovalo ni da ga neko opomene, a kamoli diskvalifikuje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.