ZVEREV RAZBESNEO TENISKI SVET POSLE ULASKA U FINALE US OPENA: Gnev među Đokovićevim i Nadalovim navijačima!
Foto: EPA/Jason Szenes

Nije mu ovo trebalo

ZVEREV RAZBESNEO TENISKI SVET POSLE ULASKA U FINALE US OPENA: Gnev među Đokovićevim i Nadalovim navijačima!

Čini se da su ga malo ponele emocije, pa nije svestan šta priča

Objavljeno: 11:34h

Aleksander Zverev se plasirao u svoje prvo Gren slem finale i to posle velikog preokreta koji je napravio protiv Karenja Buste pošto je gubio 2:0 u setovima.

Ipak, taj preokret i ulazak u meč za trofej na US openu čini se da ga je malo previše poneo emotivno, pa je sebi dozvolio da izjavi nešto što je podiglo ogromnu prašinu u javnosti.

- U nedelju će biti neverovatno teško, bez obzira protiv koga budem igrao. Ali radujem se tom meču. Da, ja sam u finalu Grend slema. Dva najbolja tenisera na svetu će biti na terenu i igrati - dok još nije znao ko će mu biti protivnik, da li Tim ili Medvedev.

Ispostavilo se na kraju da će to biti Austrijanac, ali ova njegova izjava će sigurno razbesneti pre svega navijače Novaka Đokovića koji je diskvalifikovan sa turnira, kao i Rafaela Nadala koji uopšte nije ni učestvovao.

foto: EPA/Jason Szenes

Baš kao što je prvi put u karijeri u finalu Gren slema, Zverev je isto tako prvi put pobedio posle zaostatka od 0:2 u setovima. - Pogledao sam na semafor posle dva seta. Pomislio sam - Igraš Gren slem polufinale i gubiš 2:0 u setovima i to u meču u kojem si favorit. Bio sam svestan da moram da budem bolji. Koncentrisao sam se samo na naredni set. Ispalo je dobro na kraju. Bilo je blizu, Pablo je zaslužio da bude u finalu koliko i ja. Nekoliko poena je presudilo - istakao je Zverev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.