ĐOKOVIĆ JE NAJVEĆI MAGARAC U ISTORIJI SPORTA: Novi žestok napad na Novaka! Pogađajte triput odakle stiže...
Foto: EPA/Jason Szenes

skandal

ĐOKOVIĆ JE NAJVEĆI MAGARAC U ISTORIJI SPORTA: Novi žestok napad na Novaka! Pogađajte triput odakle stiže...

Poseban osvrt naravno ide na Ju-Es open

Objavljeno: 19:08h

Iako jeNovak Đoković već u Evropi i sprema se za Masters u Rimu prekookeana se i dalje utrkuju ko će da napiše negativan tekst o Srbinu.

Najdalje je otišao poznati američki sajt "The daily beast", koji donosi skandalozan tekst o najboljem srpskom i svetskom teniseru.

- Novak Đoković je najveći magarac u istoriji profesionalnog sporta - naslov je teksta na pomenutom sajtu, kojim jasno daje do znanja o kakvom se novinarstvu radi.

Autor teksta je navodno voleo Novaka, ali je promenio mišljenje najpre zbog Đokovićevog stava oko vakcine protiv virusa korona, uz podsećanje kako je naš as imao gurua Pepea Imaza godinu i po dana i za to vreme osvojio "nula grend slemova", a onda i zbog njegovog veganskog načina života.

foto: EPA/ JULIEN DE ROSA

Posle na udar dolazi organizacija Adria tura i priča kako teniseri bez majica plešu u noćnim klubovima, a posle bivaju zaraženi koronom.

Poseban osvrt naravno ide na Ju-Es open i "slučajno ispucavanje loptice u linijskog sudiju", koji je rezultovao kaznom za Novaka, ali i "smtrnim pretnjama za sudiju", što je kako navode u tekstu samo vrh ledenog brega idiotizma.

(Espreso.co.rs / izvor: Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.