ŠVAJCARCI DODATNO MINIRAJU NOVAKA SULUDOM TEORIJOM: Ima problema sa mentalnim zdravljem! Umešali su i Jelenu u to!
Foto: Starsport©

(ne)očekivano od njih

ŠVAJCARCI DODATNO MINIRAJU NOVAKA SULUDOM TEORIJOM: Ima problema sa mentalnim zdravljem! Umešali su i Jelenu u to!

Iako je reč o renomiranom i uglednom mediju u evropskih okvirima izgleda da su i oni počeli da "teoretišu" kako bi dodatno uzdrmali najboljeg igrača sveta

Objavljeno:

Diskvalifikacija Novaka Đokovića sa US opena zbog toga što je pogodio linijskog sudiju slučajno lopticom u vrat i dalje je najvažnija tema svih svetskih medija, a mnogi se bave uzrocima koji su doveli do toga.

Od mnogobrojnih teorija, pa i onih zavere, čini se da je najluđu za sada ipak izneo švajcarski "Blik", inače renomirani i ugledni medij u svetskim okvirima.

Švajcarci pišu o tome da najbolji teniser sveta ima mentalnih problema i da je cela porodica zabrinuta za njega na čelu sa njegovom suprugom Jelenom.

Oni su kao osnovu za tu svoju teoriju uzeli tvit Đokovićeve supruge u kome je citirala filozofa Taoa.

- Ako pustite da vas oduvaju, izgubičete kontakt sa svojim korenom. Ako dopustite da vas pokreće nemir, gubite kontakt sa onim što jeste.

Švajcarski medij je ovo protumačio kao njenu skrivenu poruku suprugu Novaku, koji kako oni navode ima ozbiljnih problema sa besom i agresijom?!

- Jelena ne pominje ime svog supruga, ali je očigledno šta sugeriše citatom. Đokoviću je prekipelo, tako da je njegova agresija kulminirala bacanjem loptice. Ostalo je istorija. Pogodio je linijskog sudiju u grkljan i izbačen je sa turnira - piše u tekstu, a dodatni argument im je i slika koju su Jelena i Novakov trener Marjan Vajda podelili na svojim Instagram profilima, gde je Novak okružen prijateljskim rukama koji mu nude ljubav i podršku.

Pretpostavljamo da je svima jasno da je vrlo verovatno i ovo jedan pokušaj destabilizovanja prvog igrača sveta i podrivanja njega usled svega kroz šta trenutno prolazi i sa čime se suočava.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.