DEJO SAVIĆEVIĆ BRANI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Čekajte da vidite kako zove Kirjosa - popadaćete od smeha! (VIDEO)
Dejan Savićević i Nik Kirjos, Foto: Dado Đilas, EPA

CAR!

DEJO SAVIĆEVIĆ BRANI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Čekajte da vidite kako zove Kirjosa - popadaćete od smeha! (VIDEO)

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore stao je u odbranu svog nekadašnjeg sunarodnika

Objavljeno: 09:56h

Legendarni crnogorski fudbaler i bivši osvajač Lige šampiona sa Milanom i Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom Dejan Savićević stao je u odbranu Novaka Đokovića posle diskvalifikacije sa US opena.

Prvi čovek crnogorskog fudbala osvrnuo se na Đokovićev ugled u teniskom svetu, pošto je nedavno održao Adria Tour, a onda se osvrnuo i na to što ga konstantno kude razni Kirjosi, Vilanderi...

- Mislim da je Đoković potcenio situaciju, i ljudi koji su mu davali informacije, da je znao šta je moglo da se desi, ne bi organizovao. Otišlo je kako je otišlo, verovatno nije bilo sve spremno za tu manifestaciju. Ali da neko kritikuje Đokovića posle svega što je uradio, za Srbiju i srpski sport... Kako on reprezentuje srpski sport, to je za svako poštovanje. Uvek se javljaju oni isti, Kejros, Kiros, neki... Nemam pojma. Što pljuje Đokovića. Neki bezvezni igrač što ga non stop proziva, šta god uradi Đoković, ne valja. I onaj Vilander, koji je bio dobar igrač, sad je komentator, pa odjednom počne da ga hvali, pa ti nije jasno o čemu se radi - rekao je Dejo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.