NOVAK JE ZBOG TRAMPA IZBAČEN SA US OPENA: Nove šokantne tvrdnje, u sve je upletena sudija koju je Srbin pogodio!
Donald Tramp i Novak Đoković, Foto: EPA

AKO JE OVO ISTINA...

NOVAK JE ZBOG TRAMPA IZBAČEN SA US OPENA: Nove šokantne tvrdnje, u sve je upletena sudija koju je Srbin pogodio!

Da li se iza svega zapravo krije pokret "Black lives matter"?

Objavljeno: 14:23h

Novak Đoković (33) diskvalifikovan je sa US opena jer ga je pohvalio predsednik Amerike Donald Tramp (74), prenosi Republika.rs.

Samo četiri dana nakon što je Tramp rekao da je Đoković sjajan, on je izbačen sa turnira zbog incidenta sa linijskim sudijom.

Naime, Novak je slučajno pogodio lopticom u vrat Loru Klark tokom meča sa Špancem Pablom Karenjom Bustom (29), nakon čega je ona pala kao pokošena rafalnom paljbom i na trenutke je izgledalo kao da se guši. Zbog ovog postupka najboljeg tenisera sveta glavni sudija i supervizor turnira su odlučili da ga diskvalifikuju.

foto: EPA/Anna Moneymaker

Tačno je da je Đoković pogodio sudiju i da pravila zbog toga predviđaju eliminaciju, nije sporno, ali Srbinu se moglo progledati kroz prste, kao nebrojeno puta do sada. Međutim, to se nije desilo jer je Tramp hvalio srpskog tenisera tokom posete predsednika Aleksandra Vučića (50) Beloj kući.

- Vi imate veoma dobrog tenisera koji sad nastupa na US openu - Novaka Đokovića. On je sjajan, baš sjajan - kazao je Tramp.

Da je Tramp jedan od glavnih razloga za izbacivanje našeg asa, nagoveštava i to što je linijski sudija tokom meča nosila bedž "Životi crnaca su bitni", simbol borbe protiv rasizma, ali i predsednika Amerike.

Donald Tramp
Donald Tramp foto: EPA-EFE/ JIM LO SCALZO / POOL

Zato i nije čudno što je odglumila za Oskara da je povređena i tako nanela štetu Novaku. Da je bilo drugačije, da je na drugoj strani usred političkog požara u SAD, Nole bi možda imao šansu za pomilovanje jer se i ranije dešavalo da teniseri prave haos, vređaju sudije, pa čak ih i pogode lopticom, pa nisu bili izbačeni. Jedna od njih je i Serena Vilijams (38), koja je u dva navrata pretila sudijama na US openu, 2009. i 2011. godine, a 2015. godine je na Vimbldonu čak pogodila sudiju u glavu loptom.

U sličnoj situaciji se našao i Rodžer Federer (39), koji je na jednom od turnira pogodio skupljača loptica, a drugi put je pogodio čoveka u publici.

Šta vi mislite o ovome? Da li smatrate da to može da bude istina?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.