NOVAK JE KUKAVICA, OVO JE KAO RASKID SA DEVOJKOM PUTEM MEJLA: Užasne reči teniske legende o Đokoviću posle US opena
Nole, Foto: EPA/jason szenes

UVEK GA JE MRZELA!

NOVAK JE KUKAVICA, OVO JE KAO RASKID SA DEVOJKOM PUTEM MEJLA: Užasne reči teniske legende o Đokoviću posle US opena

- Za mene je to bilo kao kad raskidate sa devojkom putem mejla. To se radi uživo - počela je Navratilova za "Tennis Channel"

Objavljeno:

Amerikanka češkog porekla Martina Navratilova je i ranije bila poznata kao jedna od onih koja je uvek najstrože prema Novaku Đokoviću i koja retko kada u superlativima priča o Srbinu uprkos njegovoj dominaciji u svetu tenisa.

Ona se osvrnula na Đokovićevu poruku putem Instagrama, kojom je on hteo da se izvini za sve što se dogodilo, iako nije .

- Za mene je to bilo kao kad raskidate sa devojkom putem mejla. To se radi uživo - počela je Navratilova za "Tennis Channel".

Martina Navratilova
Martina Navratilova foto: AP

- Okej... Napravio je grešku u deliću sekunde, ali onda je imao vremena da razmisli o svemu i on je pobegao! Nije imao hrabrosti da izađe pred novinare da priča o tome, to je kao izvinjenje bez izvinjenja. Da, naravno da mu je žao što je to uradio, ali je trebalo da ostane da porazgovara sa novinarima - kritikovala je potez Đokovića.

Đoković je bio u obavezi da dođe na konferenciju za medije posle tog meča, što nije učinio već je odmah napustio kompleks US opena. Zbog toga je morao da plati "penal" od 20.000 dolara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.