VESNA PEŠIĆ OČAJNA ZBOG NOVAKA, DOŽIVELA FRAS: Očajna sam, ali nisu ga sigurno diskvalifikovali jer je Srbin!
Foto: Dragana Udovičić/Reuters

Oglasila se na tviteru

VESNA PEŠIĆ OČAJNA ZBOG NOVAKA, DOŽIVELA FRAS: Očajna sam, ali nisu ga sigurno diskvalifikovali jer je Srbin!

Ona je prokomentarisala i teorije zavera koje šire navijači srpskog tenisera

Objavljeno:

Diskvalifikacija Novaka Đokovića sa US opena izazvala je brojne reakcije u čitavom svetu, a posebno u Srbiji.

Većina se, očekivano, slaže da je odstranjivanje najboljeg tenisera sveta sa US opena zbog toga što je slučajno pogodio linijskog sudiju lopticom prestroga kazna, ali opet i dosta njih je svesno da je srpski teniser morao da bude oprezniji i da razmišlja čiste glave.

Među onima koji su se oglasili na društvenim mrežama zbog incidenta u Njujorku je i Vesna Pešić, koja je ranije kritikovala Đokovića zbog njegovog stava o vakcini protiv koronavirusa.

Ipak, ovog puta, čini se da je i ona razočarana zbog diskvalifikacije, ako ovo nije bila ironija.

- Očajna sam, diskvalifikovali Noleta! Strašno. Mnogo mi je žao, ja sam veliki navijač našeg tenisera. Prosto sam zgranuta - napisala je Pešić na Tviteru.

Ipak, kada su joj u komentarima napisali neki da mislie da je to zato što je Srbin i zato što su svi protiv njega, ona je istakla da bez obzira na to što je sve bio nesrećan slučaj, pravila su jasna i odluka je opravdana.

- Ma nemojte. Po pravilima ATP, kazna jeste diskvalifikacija. Ne može to po nacionalnosti. Kako vam pade tako nešto napamet, najbolji teniser i prvi na listi.

- Ne znam za druge turnire, ova kazna se odnosi samo za ovaj turnir. Citirali su pravila i Novak je znao šta ga čeka. Morao je da pazi. I meni je krivo, ali sigurno nije zato što je Srbin.

- Bože, vi se šalite. Nije hteo namerno da udari ženu, ali jeste udario loptu u nazad i pogodio linijskog sudiju, ženu. To u besu bacanje loptice nije dozvoljeno. Za nas veliko razočarenje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.