BAŠ VOLI DA POTEGNE IZ FLAŠE! Žena zbog koje je NOVAK IZBAČEN ne ispušta čašu i flašu iz ruke, POGLEDAJTE SAMO!
Foto: Printscreen/Instagram/catwoman63

voli dobru kapljicu

BAŠ VOLI DA POTEGNE IZ FLAŠE! Žena zbog koje je NOVAK IZBAČEN ne ispušta čašu i flašu iz ruke, POGLEDAJTE SAMO!

Posebno su joj omiljena vina i burboni

Objavljeno:

Novak Đoković je diskvalifikovan sa US opena zbog toga što je pogodio linijskog sudiju lopticom u grlo.

Lora Klark, žena koja je obavljala ulogu linijskog sudije na meču između Srbina i Pabla Karenja Buste našla se na pogrešnom mrestu u pogrešnom trenutku kada ju je pogodila loptica koju je Đoković udario u želji da je doda jednom od skupljača loptica posle gema koji je izgubio.

Iako u njegovom gestu nije bilo namere da povredi ili da uopšte gađa dotičnu gospođu, organizatori nisu imali milosti, a moguće da je tome doprinela i reakcija i teatralnost gđe Klark koja se ponašala kao da ju je najbolji igrač sveta pogodio iz sve snage i naneo teške povrede.

Iako su organizatori i ostali pokušali da zaštite njen identite, on je ubrzo otkriven, pa smo tako mogli da vidimo i da ova žena-linijski sudija, je bila u poseti Hrvatskoj, kao i da ima fotografiju Rafaela Nadala na svom Tviteru.

Takođe, prolaskom kroz njene profile na društvenim mrežama možemo videti da je gđa Klark veliki ljubitelj i poznavalac vina, ali uopšteno i da voli "dobru kapljicu".

Njeni profili vrve od fotografija bilo vina, vinskih flaša, čaša s vinom ili nje nako posećuje neke događaje na kojima se promoviše vino. Posebno reklamira vino jedne vinarije koju drže njeni bliski prijatelji iz Kentakija.

Ipak, koliko smo mogli da vidimo na njenom Instagramu, ne voli samo vino, već ceni i kvalitetne burbone i viskije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.