AMERIČKI NOVINAR KOJI NE VOLI NOVAKA TVRDI DA JE OVO REKAO NA TERENU: Pa, ne mora ona da ide u bolnicu zbog ovoga!
Foto: EPA/jason szenes

likuje zbog diskvalifikacije

AMERIČKI NOVINAR KOJI NE VOLI NOVAKA TVRDI DA JE OVO REKAO NA TERENU: Pa, ne mora ona da ide u bolnicu zbog ovoga!

Navodno je srpski teniser pokušao da ublaži posledice svog nepromišljenog poteza i ubedi organizatore da ga ne diskvalifikuju

Objavljeno: 01:31h

Novak Đoković je diskvalifikovan sa US opena zbog toga što je pogodio linijskog sudiju u grlo lopticom.

Srpski teniser je udario lopticu posle izgubljenog poena i gema na svoj servis, ali nije video da je na toj strani linijski sudija koju je loptica pogodila, a ona je odmah pala na teren.

Srpski teniser je pritrčao da joj pomogne i izvinio se zbog svog poteza, ali ništa nije vredelo i organizatori su nakon većanja odlučili da ga kazne izbacivanjem sa turnira što je ogroman šok i presedan.

Američki novinar Ben Rotenberg, koji je poznat po tome da "ne miriše" najboljeg igrača planete je na Tviteru napisao da je dok je trajalo većanje Novak navodno pokušavao da ublaži svoj gest i spreči drakonsku kaznu pravdajući se da žena nije teže povređena.

- "Ona ne mora da ide u bolnicu zbog ovoga" - Đoković pokušava da ublaži efekat toga što je pogodio linijskog sudiju govoreći da ona nije teže povređena. "Izabraćete odstranjivanje u ovoj situaciji? Moja karijera, Gren slem, centralni teren" - preneo je navodne reči Đokovića organizatorima Rotenberg.

On je još podsetio i na to da ovaj incident nije prvi ovakve vrste srpskom teniseru.

- Đoković je i ranije imao problema sa ovakvim postupcima ranije u karijeri, bacao je reket itd. veoma blizu linijskih sudija ili skupljača loptica - poručio je Rotenberg.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.