HEROJSKA POBEDA SRBINA: Kecmanović posle velike drame do drugog kola, Đere i Nina nisu uspeli
Miomir Kecmanović, Foto: EPA/David Guzman

us open

HEROJSKA POBEDA SRBINA: Kecmanović posle velike drame do drugog kola, Đere i Nina nisu uspeli

Kecmanović

Objavljeno:

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je noćas pobedio 80. igrača sveta Italijana Djanluku Madjera posle pet setova, 6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 6:2.

Kecmanović, 47. teniser sveta, pobedio je posle nepuna tri sata igre. Srpski igrač je u prva dva seta napravio po brejk i poveo je sa 2:0 u setovima. U trećem setu nije bilo brejka, pa je odigran taj-brejk, koji je Italijan dobio sa 8:6.

On je osvojio četvrti set i izjednačio na 2:2 u meču zahvaljujući brejku u drugom gemu, a Kecmanović mu je u odlučujućem petom setu dva puta oduzeo servis i plasirao se u drugo kolo.

Kecmanović će u drugom kolu Ju Es opena igrati protiv osmog nosioca Španca Roberta Bautiste Aguta.

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo pošto je izgubio od Australijanca Kristofera O'Konela sa 6:4, 4:6, 6:7, 4:6. Tokom meča koji je trajao tri sata i 10 minuta, Djere je napravio četiri brejka, a O'Konel mu je pet puta oduzeo servis.

O'Konel će igrati protiv trećeg nosioca Rusa Danila Medvedeva.

Srpska tenisera Nina Stojanović izgubila je u prvom kolu od Ruskinje Ane Kalinskaje sa 4:6, 3:6. Srpska teniserka je napravila jedan brejk, a Ruskinja joj je tri puta oduzela servis.

Kalinskaja će u drugom kolu igrati protiv Čehinje Karoline Muhove, koja je posle dva seta izbacila Amerikanku Venus Vilijams.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.