E, SAD JE KIRJOS PREVRŠIO SVAKU MERU: Posle novih reči o Noletu trebalo bi mu ugasiti sve društvene mreže!
Nole i Kirjos, Foto: EPA/Kiko Huesca/AP

SRAM TE BILO!!!

E, SAD JE KIRJOS PREVRŠIO SVAKU MERU: Posle novih reči o Noletu trebalo bi mu ugasiti sve društvene mreže!

Oglasio se i najgori čovek među teniserima Nik Kirjos, koji nije ni otišao na američku turneju gde se i Sinsinati i US Open igraju u Njujorku

Objavljeno:

Novak Đoković je u utorak uveče bio bolji od Tenisa Sandgrena u svom drugom takmičarskom meču posle šest meseci i prošao je u četvrtfinale Sinsinatija (u Njujorku). Time je stigao i do 20. pobede ove godine u nizu.

Osvojio je ATP Kup sa Srbijom, Australijan open i Dubai, a sada pokušava da upiše i 35. masters titulu, drugu u Sinsinatiju.

- Sve je moguće, ne bih ni to otpisivao, jer ne znamo kako će izgledati sezona posle US opena. Dug je put, nije mi cilj da budem nepobeđen, ali se ne bih žalio kad bi se to desilo - rekao je Đoković.

Ubrzo posle toga se oglasio i najgori čovek među teniserima Nik Kirjos, koji nije ni otišao na američku turneju gde se i Sinsinati i US Open igraju u Njujorku.

- Đavolje dobar teniser. Možda i bude neporažen u 2020, to ne bih mogao da mu spočitam. Ali nažalost, kad je trebalo da pokaže neko liderstvo i poniznost, on je nestao. Većina bi rekla da je bez obzira na sve upisao taj poraz - prokomentarisao je Kirjos.

Australijanac je ovog leta već prozivao srpskog igrača zbog organizacije Adria Tour turnira u Beogradu i Zadru i likovao je kada je Zadar prekinut pred finale jer je Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.