DA LI NOVAKA SHVATAJU KAO DEMONA U ODNOSU NA FEDERERA?! Rodžer nema povlašćeniji tretman, pa nije on Bog!
Foto: Profimedia

zanimljiv odgovor

DA LI NOVAKA SHVATAJU KAO DEMONA U ODNOSU NA FEDERERA?! Rodžer nema povlašćeniji tretman, pa nije on Bog!

Bivša Gren slem šampiona smatra da su takvi stavovi grubi i da se Švajcarac ne može posmatrati kao bezgrešan

Objavljeno:

Marion Bartoli, bivša šampionka Vimbldona, ne slaže se s time da Rodžer Federer ima povlašćeniji položaj u odnosu na Novaka Đokovića.

Gostujući u jednom podkastu bivša francska teniserka je odgovorila na pitanje da li teniska javnost Švajcarca shvata kao bezgrešnog sveca, dok Srbina gleda kao demona u poređenju s njim.

- Na to je izuzetno teško odgovoriti. Ne mislim da uvek štitimo Rodžera, već da je on uspeo da stvori imidž savršene osobe. Poznajem ga, pa mogu da kažem da to nije daleko od istine, ali i on je naravno ljudsko biće i može da pogreši – videli smo pre nekoliko dana na Tviteru kako se fotografiše bez maske i uzimajući olovke od svih. Apsolutno je tačno da ume da pogreši, ali ne mislim da je tolika razlika između tretmana koji pružamo Rodžeru i tretmana koji pružamo Novaku, taj komentar je prilično grub - rekla je Bartoli u "Tennis Majors" podkastu i dodala: - Mislim da će Novak mnogo naučiti iz svega što se desilo u poslednje vreme, da će sagledati posledice i na osnovu toga izgraditi imidž za budućnost. Mislim da ne moramo da kažemo da je Rodžer bog među ljudima i da ne smemo da mu sudimo šta god da uradi, to je već preterano.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.