Oni su ugrozili živote drugih, a kritikuju mene?! To samo govori o njihovom intelektualnom nivou!
Foto: EPA/Will Oliver/EPA/Julien De Rosa

Kirjos opet pecka

Oni su ugrozili živote drugih, a kritikuju mene?! To samo govori o njihovom intelektualnom nivou!

Australijanac je ponovo uputio "otrovne strelice" prema pojedinim teniserima

Objavljeno:

Problematični Nik Kirjos je ponovo imao svoj trenutak govoreći o aktuelnoj situaciji u tenisu, predstojećem US openu i koronavirusu, pa je opet između redova uvredio Novaka Đokovića i još neke igrače.

Kontroverzni Australijanac je bio gost na televiziji gde je pričao o svojoj odluci da odustane od Gren slema u Njujorku.

- Znao sam da će mnogo tenisera odustati od US opena i organizatori sigurno neće biti srećno što teniseri iz vrha neće doći da igraju u Njujorku - rekao je Kirjos i dodao:

- Nisam iznenađen odlukom Nadala. Mislim da on više cilja Rolan Garos.

Što se njega tiče, on najverovatnije uopšte neće igrati do kraja godine.

- Ako bih igrao, verovatno bih se opredelio za Evropu u ovom delu sezone. Ali, male su šanse da ću igrati u Evropi, toliko male da skoro ne postoje.

I onda se Kirjos ponovo osvrnuo na tenisere koji su prekršili protokole u prethodnom periodu, kao i one koji su učestvovali na Adria Turu na čelu sa Novakom Đokovićem.

- Ponašanje nekih tenisera mislim da nije bilo uopšte dobro, pogotovo što je takvo ponašnje dolazilo od strane lidera našeg sporta koji bi trebalo da su primer drugima - rekao je Kirjos, pa potom se osvrnuo na one što su reagovali na njegove kritike poput Borne Ćorića.

- Onda su posle toga mene kritikovali zbog mog ponašanja na terenu... To samo pokazuje njihov intelektualni nivo. Oni su ugrozili živote drugih ljudi – to ne može da se poredi s mojim ponašanjem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.