SKANDALOZNO! Niko nam nije stavio nož pod grlo...
Foto: AP/Gary Landers

besan je

SKANDALOZNO! Niko nam nije stavio nož pod grlo...

- To je suludo i nadam se da će na US Openu mere biti drastičnije - rekao je Gaske za L’Equipe.

Objavljeno:

Francuski teniser Rišar Gaske zgrožen je situacijom na WTA turniru u Palermu.

Turnir u Palermu prvi je koji se igra nakon pauze zbog koronavirusa, ali organizacija i sigurnosne mere su na jako niskom nivou.

- Skandalozno je to da su igračice smeštne u isti hotel s ostalim gostima. Ne znam kako je WTA pristao na to. Kad organizuješ turnir, onda hotel mora biti rezerviran samo za igrače i trenere. Ne možeš li to osigurati, onda moraš otkazati turnir. Ova situacija nije normalna i skandalozno je da su teniserke u stalnom kontaktu s drugim gostima hotela. To je suludo i nadam se da će na US Openu mere biti drastičnije - rekao je Gaske za L’Equipe.

Francuz je rekao i da će igrati na US Openu i da veruje da će sve biti u redu:

- Svima je u interesu da se igra, ali pravila moraju biti stroga. Moramo biti u svom hotelu i boraviti isključivo u dopuštenim prostorijama. Svako ko izađe i napravi neku glupost mora biti žestoko kažnjen. Prvi koji napravi takvo što, mora leteti s turnira. Sami biramo želimo li igrati u takvim uslovima, niko nam nije stavio nož pod grlo. Mislim da bi najveća opasnost moglo biti putovanje avionom, a pod balonom u New Yorku biće pod manjim rizikom nego na jugu Francuske u kolovozu. Naravno da bih volio spavati na Menhetnu i večerati u restoranima, ali najvažnije je da nikoga ne ugrozimo tokom turnira - zaključio je 34-godišnji teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.