MNOGO JE PROST I ZLOBAN! NE POŠTUJEM GA KAO ČOVEKA: Poznata teniserka se uključila u rat Đoković-Kirjos!
Đoković i Kirjos, Foto: Profimedia

NASTAVLJA SE

MNOGO JE PROST I ZLOBAN! NE POŠTUJEM GA KAO ČOVEKA: Poznata teniserka se uključila u rat Đoković-Kirjos!

Prejake reči bivše britanske igračice broj jedan

Objavljeno:

Nekada najbolja teniskera iz Velike Britanije, Anabela Kroft je stala u odbranu Novaka Đokovića i njegovog ozloglašenog Adria Toura.

Ona je oštro kritikovala Nika Kirjosa koji je pokušao da morališe. Anabela Kroft deli mišljenje sa Muratoglom, Gaskeom i Tonijem Nadalom:

- Verujem da je hteo da uradi ispravnu stvar, hteo je da je uradi iz pravog mesta (svog srca). Pokušao je da vrati tenis pred publiku, a Srbija u to vreme nije imala veliki broj slučajeva! - smatra Britanka koja je dodala da razume i zašto je dobijao kritike, doduše jednim delom:

- Mislim da su stvari koje su se pojavile na društvenim mrežama, kao kada je igrao u noćnom klubu, kada su skidali majice i kada su se grlili, isto tako i na terenu... Potom su se dogodile loše stvari, igrači su testirani pozitivno, i sam Đoković je bio pozitivan kao i njegova žena!

Osvrnula se i na australijskog tensera Nika Kirjosa, koji je putem društvenih mreža vređao i omaložavao Đokovića, Tima i Zvereva:

- On zauzima poziciju visokog morala, bio je ekstremno vokalan! Ja ću se usuditi da kažem da je neverovatno koliko je prost i zloban prema svojim kolegama! - smatra vlasnica jedne titule, pa nastavlja:

- Moram da kažem da nakon njegovog ponašanja koje smo videli svih ovih godina, ja nisam ta koja mora da poštuje to što on radi. Ja ga ne poštujem ni kao čoveka, način na koji on funkcioniše na terenu mi otežava da ga slušam dok on pokušava da izgovori iskrenu rečenicu! - zabila je as Britanka!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.