DIMITROV NE ZNA DA LI ĆE IGRATI NA US OPENU: Čuo sam se s Đokovićem!
Foto: Starsport©

nije doneo odluku

DIMITROV NE ZNA DA LI ĆE IGRATI NA US OPENU: Čuo sam se s Đokovićem!

Bugarski teniser je pričao o vremenu u karantinu dok je imao koronavirus

Objavljeno:

Grigor Dimitrov je još jedan teniser koji još nije doneo definitivnu odluku da li će igrati na US openu.

Bugarin koji je preležao koronu koju je dobio tokom Adria Tura, prisetio se tog perioda i rekao kako je osetio da možda ima Covid-19 i kako je proveo vreme u karantinu.

- Najgore je što ne znate šta da očekujete. Bio sama aktivan ceo svoj život i odjednom sam bio primoran da se smirim. Nisam se osećao dobro. Prepoznao sam različite simptome, nisam osećao miris i ukus - rekao je Grigor.

foto: Starsport©

- Nije mi smetalo što sam bio sam. Živim samostalno od svoje 12 godine. Ono što me je uplašilo je nepoznavanje onoga sa čime se borim. Plašio sam se da će telo da mi se ugasi. Još se nisam sasvim oporavio, ali je bolje svakog dana. Moram da bdem strpljiv i nadam se da ću biti u punoj snazi uskoro.

Dimitrov se zarazio tokom Adria Tura, a kasnije se ispostavilo da su na koronavirus pozitivni bili i Novak Đoković, Borna Ćorić i Viktor Troicki.

- Razgovarao sam sa Novakom pre izvesnog vremena. U istoj smo situaciji. Sada je bolje, čuo sam da su se svi oporavili, vratili na teren.

foto: Starsport©

Na pitanje hoće li učestvovati na predstojećem US Openu, Grigor je odgovorio:

- Da budem skren, ne znam. Za Evropljane je teško jer moramo da putujemo 12 sati do Njujorka, promenimo nekoliko aviona, onda odemo u hotel, pa u 'mehur'. Nije lako. Ako bi se neko zarazio, sve bi se dodatno zakomplikvalo. U ovom trenutku ne mogu da kažem da li ću igrati ili ne.

US Open je na programu od 31. avgusta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.