IZGLEDA MNOGO GADNO: Boris Beker ima ogromnu izraslinu na ruci već 6 godina! U pitanju je ozbiljan slučaj!
Foto: Profimedia

Još nije operisao

IZGLEDA MNOGO GADNO: Boris Beker ima ogromnu izraslinu na ruci već 6 godina! U pitanju je ozbiljan slučaj!

Profesionalni sportisti tokom karijere pretrpe brojne povrede s kojima moraju da se nose i kasnije tokom života ili da žive s njima čak

Objavljeno:

Svi su čuli za povredu ruke koja se drugačije zove "teniski lakat", jer se najčešće javlja kod onih koji se profesionalno bave "belim sportom"; a kako ona zapravo izgleda možemo videti na primeru Borisa Bekera.

Nekadašnji šampion i bivši trener Novaka Đokovića se trenutno nalazi na letovanju sa svojom nekoliko decenija mlađom devojkom na odmoru u Španiji.

Očekivano paparaci ih prate na svakom koraku, a tom prilikom su i zabeležili da bivši teniser i dalje ima ogromnu izraslinu na levom laktu s kojom očigledno živi i koju nije operisao, što možete videti OVDE.

foto: Profimedia

To su primetili dok se zabavljao sa prijateljima i drugovima na jednoj jahti, pošto je bio bez majice i jasno je da izraslina veličine teniske loptice postoji na njegovom laktu.

foto: Profimedia

Kako prenose mediji, u pitanju je ozbiljan slučaj "teniskog lakta" koji je kod Bekera primećen još 2014. godine kada je bio trener našeg Novaka Đokovića.

Za sada se ne zna razlog zašto se ne podvrgne nekom medicinskom tretmanu kako bi rešio ovu neprijatnu povredu, koja mu verovatno u nekim trenucima smeta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.