Psuju, prete i pokazuju srednji prst: Ovo su loši momci i devojka svetskog tenisa! (VIDEO)
Foto: Fonet

Nepristojno se ponašaju

Psuju, prete i pokazuju srednji prst: Ovo su loši momci i devojka svetskog tenisa! (VIDEO)

Od njih se očekuje da budu i više nego kulturni, ali jasno je da ne može svako da živi u skladu sa stereotipima
Objavljeno:

2. Ernests Gulbis

On je možda jedini teniser koji bi bio isto toliko bogat, ako ne i bogatiji da nije igrao tenis. Potiče iz veoma moćne, da ne kažem tajkunske, letonske porodice. Svoju razmaženost je pokazao na terenu mnogo puta, a nekoliko puta i van njega.

Navodno je uhapšen u Švedskoj jer je podvodio prostitutke. Prema njegovim rečima, taj događaj je bio samo nesporazum. Poznat je i po tome da je prozivao Đokovića, Federera, Nadala i Marija da su mnogo dosadni kada daju izjave. Takođe, tokom jednog Rolan Garosa, rekao je da žene ne treba da se bave tenisom, već da treba da rađaju decu. Da nije možda Srbin, pitamo se? :)

Trebalo bi dodati i da su postojali razni navodi da je Gulbis konzumirao kokain tokom svoje karijere, ali to nikada nije dokazano.

3. Viktor Troicki

Pored čestih psovki i ispada na terenu, najveću mrlju na njegovu karijeru ostavila je suspenzija zbog navodnog dopinga. To će se zauvek pamtiti, nažalost po srpskog tenisera. Odbio je poziv za kontrolu krvi na nedozvoljene supstance, jer, kako kaže, nije se osećao dobro, a ima i averziju prema iglama. Zbog toga, a i mnogih drugih stvari, on se našao na ovoj listi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.