ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJEN BOSANSKIM PIRAMIDAMA: Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovo mesto!
Foto: Starsport©

Tri dana ne mrda odatle

ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJEN BOSANSKIM PIRAMIDAMA: Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovo mesto!

Najbolji teniser sveta će i u sredu posetiti ovaj kompleks u Visokom

Objavljeno:

Novak Đoković je ponovo jedna od glavnih vesti u regionu s obzirom da se trenutno nalazi u poseti Bosni i Hercegovini.

Iako je zbog kompletne situacije oko koronavirusa i svega što se desilo sa Adria Turom otkazan njegov egzibicioni meč sa Damirom Džumhurom u Sarajevu, najbolji teniser sveta je iskoristio slobodno vreme da ipak poseti zemlju naših zapadnih komšija.

Prvi reket planete najviše vremena provodi u poznatoj turističkoj atrakciji - Piramide u Visokom, gde mu je domaćin Semir Osmanagić, tvorac Arheološkog parka "Bosanska piramida Sunca".

- Mislim da je velika stvar imati ovakvog čoveka ovde, na bosanskim piramidama. Nakon nekoliko meseci dogovora uspeo sam izdejstvovati da dođe ovde. Tri dana je u poseti našem Arheološkom parku „Bosanska piramida Sunca“ i dogovor je bio da sve prođe bez izjava i medija - rekao je Osmanagić.

Novak je u Bosni zajedno sa roditeljima, a sva tri dana je posetio ovu destinaciju, dok je prvog dana po obilasku i meditirao na "piramidi".

Jutros je na svojoj zvaničnoj Fajsbuk stranici Osmanagić najavio da će uskoro biti objavljen i intervju sa Đokovićem na Jutjub kanalu. Osmanagić je istaknuo kako su Đokovićeve prve dve rečenice o Bosanskoj dolini piramida tokom dvanaestominutnog razgovora bile:

- Imam toliko utisaka... Ako postoji raj na Zemlji, onda je to ovde - rekao je Đoković, navodi Osmanagić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.