MEKINRO POTKAČIO NOVAKA: I onda vidite taj Đokovićev turnir i zapitate se...
Foto: EPA/Lynn Bo Bo

imao je šta da prokomentariše

MEKINRO POTKAČIO NOVAKA: I onda vidite taj Đokovićev turnir i zapitate se...

Legenda "belog sporta" je govoreći o tenisu posle, odnosno, za vreme koronavirusa, dao kao primer ono što se desilo na Adria Tour-u

Objavljeno:

Za nekih mesec dana bi, prema sadašnjem planu, trebalo da se nastavi teniska sezona koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Da nas nije zadesilo, ono što jeste, sada bismo pričali o tek završenom Vimbldonu i drugim stvarima, međutim, glavna tema je kako će izgledati nastavak sezone i da li će je biti moguće nastaviti, a o tome je je baš govorio Džon Mekinro.

Legendarni Amerikanac se osvrnuo na ono što nas očekuje u narednom periodu i tom prilikom pomalo potkačio Đokovića i njegov Adria Tour, koji se nažalost ispostavio kao preuranjen.

foto: EPA/Lukas Coch

- Bez obzira na moja pomešana osećanja o tome što planiraju da se igra bez publike, bolje je za naš sport da se vratimo na teren. Videli ste razne egzibicije, igrači igraju na raznim terenima, na privatnim terenima, to mi deluje zapanjujuće. I onda vidite taj Đokovićev turnir, i upitate se, čekaj, da li dobro vidim, pa tamo su pune tribine? - pita se Mekinro.

Mekinro kaže da je srećan što nije bio zaražen.

- Nadam se da će ljudi naučiti iz svega što se dešava, mnogo toga je bizarnog, a najluđa stvar je dozvoliti prisustvo toliko ljudi. Ja sam jedan od srećnika koji je prošao bez korone, sedim ovde, ali svi su i dalje uplašeni i zabrinuti - dodao je on.

On je zaključio da će US open biti bezbedan "koliko je to moguće".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.