BORIS BEKER RAZOTKRIO VELIKU NOVAKOVU TAJNU: U svlačionici se dogodilo nešto veoma čudno!
Foto: Profimedia

otvoreno

BORIS BEKER RAZOTKRIO VELIKU NOVAKOVU TAJNU: U svlačionici se dogodilo nešto veoma čudno!

- Svako sedi u svom delu svlačionice, dok Edberg, tadašnji Federerov trener, i ja stojimo i razgovaramo kao da smo u parku - rekao je Nemac

Objavljeno: 14:36h

Boris Beker je gostujući u podkastu Matsa Vilandera govorio o saradnji sa Novakom Đokovićem.

Nemac je sarađivao sa našim teniserom od 2013. godine do 2016. i za to vreme su napravili neverovatan uspeh, pošto je Novak osvojio sedam Gren slem titula.

- Počeo sam sa njegovim mentalitetom. Radio se o stavu i načinu na koji pristupate mečevima. Novak je zalutao, gubio je finala od Rafe i Rodžera, pa je mentalno pao. Pomogao sam mu, popravio sam njegovo pozicioniranje na terenu, mislim da je u nekim situacijama bio previše defanzivan. On je čvrst momak, neće dozvoliti da ga neko tek tako pobedi - rekao je Boris Beker.

Upravo u periodu kada je Beker bio njegov trener, Đoković je postao mnogo veća opasnost za Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Novak i Rodžer su bili veliki rivali, naravno, sećam se dobro kako je to izgledalo kada sam prvi put sedeo pored terena i gledao. Posle meča je situacija bila čudna, svako sedi u svom delu svlačionice, dok Edberg, tadašnji Federerov trener, i ja stojimo i razgovaramo kao da smo u parku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.