NOVAK ĐOKOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Objavio je na kom turniru će prvo zaigrati!
Novak Đoković, Foto: EPA/Jason Szenes

KORONA JE ZA NJEGA PROŠLOST

NOVAK ĐOKOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Objavio je na kom turniru će prvo zaigrati!

Očekujmo ga, dakle, u septembru

Objavljeno:

Novak Đoković se oporavio od koronavirusa i sada može da nastavi sa bavljenjem tenisom. On će uskoro početi sa pripremama za nastavak sezone s obzirom da je ATP objavio da će se ona nastaviti sredinom avgusta.

Rapored turnira izgledaće ovako; prvi je Vašington 14. avgusta, a zatim slede masters u Sinsinatiju, 22. avgusta, koji je predviđeno da se igra u Njujorku, pa US Open (31. avgust), turnir u Kicbilu (8. septembar), mastersi u Madridu (13. septembar) i Rimu (20. septembar) i Rolan Garos (27. septembar).

Na zvaničnom Noletovom sajtu u odeljku za raspored turnira za sada se navodi samo Rolan Garos krajem septembra, što bi mogla da bude zamisao od koje će stručni štab poći kada se okupi (čekaju se negativni rezultati Ivaniševića i kondicionog trenera Panikija, koji su takođe oboleli tokom Adrija tura).

Sajt Novaka Đokovića
Sajt Novaka Đokovića foto: Printscreen

Đoković je i pre nego što se zarazio koronom napomenuo da će najverovatnije propustiti američku turneju, odnosno US Open, dok bi Rolan Garos trebalo da počne 27. septembra. Dakle, Novak će u odbranu teniskog trona i poena na ATP listi krenuti iz Evrope, bar ako je verovati njegovom zvaničnom sajtu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.