ČEKAM DAN KAD ĆEŠ PRESTATI DA S**EŠ! Smučio mu se Amerikanac koji stalno pljuje Đokovića, pa rešio da ga ućutka!
Foto: EPA/Will Oliver

žestoko

ČEKAM DAN KAD ĆEŠ PRESTATI DA S**EŠ! Smučio mu se Amerikanac koji stalno pljuje Đokovića, pa rešio da ga ućutka!

Nije bio nimalo "nežan" u svom obraćanju novinaru

Objavljeno:

Ben Rotenberg, američki teniski novinar, koji u poslednje vreme uglavnom kritikuje Novaka Đokovića iz raznih razloga, a ne samo zbog Adria Tura, dozlogrdio je Felisijanu Lopezu.

Španski teniser ne želi više da sluša i čita tvitove koje objavljuje ovaj novinar i koji se uglavnom tiču koronavirusa, pa je zato odlučio da mu odbrusi preko Tvitera.

Povod za to bila je nova Rotenbergova izjava u kojoj je poručio da ljudi iz "Tennis Channel-a" takođe imaju odgovornost za širenje koronavirusa i nepoštovanje preporuka i mera jer prenose nezvanične mečeve i turnire poput Adria Tour-a.

- Još jedno mišljenje o tenisu imam u toku pandemije koronavirusa. Voditelji "Tennis Channel-a" imaju istu odgovornost, ako ne i veću, za bezbednost kao organizatori. Nemojte da plaćate prava na nebezbedne turnire! Nemojte da promovišete, pokazujete, slavite nebezbedne događaje kao što su Adria Tour, Atlanta, WTT - napisao je Rotenberg.

To je izvelo iz takta Lopeza koji nije preterano ni birao reči.

- Stajaće ovacije za još jedan glupi tvit. Doći će dan kada ćeš prestati da pričaš sr**a i početi da podržavaš sport u kome radiš? Uvek tražiš kontroverze, zar se nisi umorio od toga? Više informacija, a manje mišljenja - poručio je španski teniser novinaru.

Očekivano, Rotenberg je odgovorio Špancu.

Novinarstvo je objavljivanje onoga što neko ne želi da bude objavljeno, sve ostalo je odnos sa javnošću. Ne očekujem da teniser koji bira sukob interesa, to shvati. Umesto toga, pitam ostale novinare koji igrači veruju da "rade za tenis", kada su poslednji put iznervirali nekog?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.