AMAN, BRE, PRESTANITE DA KRIVITE NOVAKA ZA SVE! Dvema legendama tenisa prekipelo! Dozlogrdili im napadi na Srbina!
Foto: EPA/Lukas Coch

neće više to da slušaju

AMAN, BRE, PRESTANITE DA KRIVITE NOVAKA ZA SVE! Dvema legendama tenisa prekipelo! Dozlogrdili im napadi na Srbina!

Previše toga se svaljuje na njega, iako on nije prekršio nijedno pravilo konstatuju teniser i teniserka iz Francuske

Objavljeno:

Napadi, i to uglavnom neopravdani, ali i uvrede i svakakve druge prozivke na račun Novaka Đokovića, pre svega zbog organizacije Adria Tour-a, su prevršile svaku meru, i to smatraju i pojedine njegove kolege i koleginice.

Dvema legendama francuskog i svetskog tenisa prekipelo je da više slušaju napade na najboljeg tenisera sveta i krivljenje njega za to što se nekoliko tenisera, pa i on sam, inficiralo koronavirusom na Adria Tour-u u Zadru.

Prvo je Žo-Vilfred Conga poručio da Novak nije organizova Adria Tour na svoju ruku kršeći preporuke i zabrane institucija.

foto: AP

- Ako je organizovao turnir to znači da je imao sve potrebne dozvole za to. Možda možemo da kažemo da je imao viška samopouzdanja, ali Đoković nije pravi krivac za to što se desilo. Mislio je da radi dobru stvar. Nikako na njega ne možemo lepiti etikete - rekao je Conga za francuski "L'Ekip".

Njegovo mišljenje deli i bivša šampionka Vimbldona Marion Bartoli, koja kaže da srpski teniser nije nijedno pravilo prekršio.

foto: Profimedia

- Njegova želja je bila da organizuje "tenisku žurku" u teškim vremenima za sve .I mnogo mu je značilo da sve krene iz Beograda u kom je odrastao. Nikako ne smemo zaboraviti da je na fudbalskom meču u Beogradu bilo 25.000 ljudi nekoliko dana ranije. Srpska Vlada je to dozvolila - poručila je Bartoli, pa dodala:

- Novak nije prekršio nijedno pravilo! Mislim da je sve uradio s najboljim namerama, u čisto filantropske svrhe, jer nijedan igrač nije bio plaćen da bi igrao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.