IGRANJE US OPENA U OVOM TRENUTKU JE LUDOST! Trener Serene Vilijams protiv održavanja Gren slema u Njujorku!
Patrik Muratoglu, Foto: Printscreen/Twitter/Eurosport UK

jasno izneo stav

IGRANJE US OPENA U OVOM TRENUTKU JE LUDOST! Trener Serene Vilijams protiv održavanja Gren slema u Njujorku!

On je na neki način stao i uz brojne tenisere koji se iz ovih ili onih razloga protive održavanju turnira na Flešing Medouzu

Objavljeno:

Dok je Novak Đoković izrazio sumnju u mogućnost održavanja US opena ove godine usled rigoroznih protokola i pravila zbog pandemije koronavirusa, čuveni Patrik Muratoglu smatra da od toga sigurno neće biti ništa.

Trener Serene Vilijams je jasno poručio da smatra da Gren slem u Njujorku ne bi trebalo da bude održan pod svim trenutnim uslovima, a uz to je nedavno otkrio i da sumnja da će sama Serena igrati.

- Gledajući sve što se trenutno dešava u SAD, gde broj zaraženih koronavirusom raste svakodnevno, nisam ubeđen da će biti US opena. Ako gledamo sa strane, pokušaj da se turnir održi izgleda kao ludost. Ne znam koliko je to dobra ideja - rekao je Muratoglu, pa zaključio:

- U Njujorku je posebno veliki rast broja zaraženih i neću biti iznenađen ako guverner u poslednjem trenutku reši da otkaže turnir!

US open je planiran da počne 31. avgusta, ali pod izuzetno rigoroznim protokolima i kontrolom protiv kojih su mnogi vrhunski teniseri, na čelu sa najboljim igračem sveta Đokovićem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.