NOVAK MU JE UZOR, A JAPANAC JE SAD OBJASNIO SVETU NEKE STVARI I TO NA SRPSKOM: Tenisu je potreban neko kao Đoković!
Foto: Printscreen/Youtube

ne sviđa mu se tretman

NOVAK MU JE UZOR, A JAPANAC JE SAD OBJASNIO SVETU NEKE STVARI I TO NA SRPSKOM: Tenisu je potreban neko kao Đoković!

Čuveni i simpatični Japanac se nada da će jednog dana na terenu moći da igra protiv svog rivala

Objavljeno:

Srbija dobro zna ko je Iori Jošida, Japanac koji je zbog Novaka Đokovića zavoleo toliko i našu zemlju da se preselio iz dalekog Japana u Pančevo i naučio srpski jezik.

E taj simpatični Japanac čiji je jedan od idola najbolji teniser sveta i sam se oseća teško što baš njegov uzor u životu prolazi kroz težak period i trpi sramne napade sa svih strana sveta zbog toga što je plemenito pokušao da organizuje Adria Tour i što se dogodilo to da se nekoliko tenisera zarazi.

Potrebu da se obrati svom idolu Novaku, ali i celoj javnosti, i to na srpskom jeziku, osetio je Jošida i da kaže šta mu je na srcu.

- Nole mi je promenio život. Nole je istovremeno i moj rival. Onog dana kada smo snimali zajedno, imao je dugu utakmicu, a pored toga sledeći je imao još jedan meč. Ipak, Nole mi je pružio šansu da igram tenis sa njim te večeri i dao mi je kartu za sledeći meč. Bio sam veoma šokiran kad sam čuo da su fantastični igrači poput njega, testirani pozitivno na COVID-19 test. Međutim, čvrsto verujem da će se vratiti snažno. To je zato što je on pravi superzvezda. Svi se molimo za njegov povratak, šaljući pozitivnu energiju. Teniskoj zajednici i svetu je potreban čovek kao on. Ja ću naporno raditi kako bih mogao postati njegov budući rival. Garangeee - poručio je Japanac.

Inače, Jošida je imao priliku da upozna Đokovića i da zajedno čak treniraju u Tokiju prilikom posete srpskog tenisera Japanu pre izvesnog vremena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.