NOLE, I JA BIH NA TVOM MESTU URADILA ISTO! NI SEKUNDE NE BIH RAZMIŠLJALA! Prelepa Ukrajinka svim srcem uz Đokovića!
Novak Đoković i Dajana Jastremska, Foto: Nemanja Nikolić/Printscreen/Instagram/dayana_yastremskay

Svaka čast

NOLE, I JA BIH NA TVOM MESTU URADILA ISTO! NI SEKUNDE NE BIH RAZMIŠLJALA! Prelepa Ukrajinka svim srcem uz Đokovića!

Atraktivna Dajana je u jednom podužem objašnjenju iznela svoj stav o srpskom teniseru i njegovoj organizaciji Adria Tura

Objavljeno:

Tokom prethodnih dana jedini koji su Novaku Đokoviću pružali podršku u ovim teškim vremenima su bili srpski sportisti i klubovi i sportske organizacije, a sada i sve više stranih tenisera i teniserki staje na njegovu stranu.

Nakon što se našao na stubu srama od strane zapadne javnosti i medija jer je organizovao Adria Tour sa navijačima i što se dogodilo da je nekoliko tenisera, među kojima i on sam, zaraženo koronavirusom, srpskog tenisera su u zaštitu uzele i neke kolege i koleginice.

Jedna od njih je i ukrajinska lepotica Dajana Jastremska koja bi baš naredne nedelje trebalo da dođe u Beograd kako bi učestvovala na "Eastern European Championship-u" koji organizuje Janko Tipsarević.

Ona je putem Instagrama napisala jedan duži post o celokupnoj situaciji oko koronavirusa, ali sa posebnim naglaskom na tome što je Đoković postao glavna tema i najveći krivac za sve.

- Kada si poznat, kada se takmičiš na najvišem nivou, hiljade ljudi je neizbežno zakačeno za tebe. Moraš da prihvatiš ulogu ambasadora, dok postaješ uzor mnogima! Nije bitno da li igraš na glavnom ili nekom drugom terenu, kada si teniser uvek pokušavaš da pokažeš najbolje i da podeliš emocije sa svojim timom i ljudima oko sebe - započela je 25. teniserka sveta svoje podugačko obraćanje, pa nastavila:

- Tenis je sjajan sport, sa dugom istorijom i jedinstvenom kulturom. Stvari koji se dešavaju u svetu ove godine su nezamislive i one daju veliki udarac našem najomiljenijem sportu! Svaki teniser je imao svoje planove, želje i ciljeve ove godine. Sada, a sigurna sam da je svako imao ova pitanja u glavi. Pitanja kao 'Kada ćemo igrati i davati ljudima radost i inspiraciju?' i 'Kada čemo početi da radimo našu najomiljeniju stvar?'! Ja sam pogođena i uznemirena oko situacije koja se desila oko turnira Adria Tour. Organizatori i igrači su se našli pod velikim pritiskom. Ovo takmičenje se održalo po svim pravilima i regulacijama. Da sam imala priliku da uradim istu stvar, ne bih razmišljala ni sekund.

- Znam da je ova opasnost nevidljiva i ozbiljna. Ipak, veoma sam svesna da živimo u doba slobode gde svako može da radi šta hoće i da postane šta god poželi! Ne bih bila teniserka danas kad ne bih imala slobodu! Sloboda i samostalnost zahtevaju da svako bude odgovoran za sebe i svoje akcije, to znači da svako ima pravo i ličnu odgovornost! U toj situaciji svako može da bude pozitivan - poručila je atraktivna Ukrajinka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.